Gölbaşı’nda Kafkas rüzgarı esecek

Gölbaşı’nda 27 Mayıs 2013 Pazartesi günü Kafkas rüzgarı esecek.

Gölbaşı’nda Kafkas rüzgarı esecek

Karaçay Malkar Halk Yazarı ve Şairi Bert Gurtuyev’i anma toplantısı ile Kafkas Kültür Günleri, 27 Mayıs Pazartesi günü Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da gerçekleştirilecek.

 Gölbaşı’nda 27 Mayıs 2013 Pazartesi günü Kafkas rüzgarı esecek. Karaçay Malkar Halk Yazarı ve Şairi Bert Gurtuyev’i anma toplantısı ile Kafkas Kültür Günleri, Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da gerçekleştirilecek.

Gölbaşı Belediyesi, Uluslararası Türk Kültür Teşkilatı (TÜRKSOY), Gölbaşı Kafkas Birliği Derneği ve Karaçay Malkar Kültür Derneği tarafından düzenlenecek olan anma gecesiyle Gölbaşı Kafkas kültürüne tanıklık edecek.

Protokol konuşmaları ile başlayacak Kafkas Gecesinde film gösterimi, şiirlerin okunmasının ardından “ELBRUZ” Ankara Kafkas Derneği Halk Dansları Topluluğu muhteşem bir gösteri gerçekleştirecek.

ODABAŞI, HERKESİ DAVET ETTİ

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 27 Mayıs 2013 Pazartesi günü akşamı Gölbaşı’nda Kafkas rüzgarı eseceğini belirterek, tüm Gölbaşılıları geceye katılmaya çağırdı.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2013, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER