Münür Ballı'dan Adaylık Açıklaması

Gölbaşılılar birliği ve Gölbaşı dernekler Federasyonu(Göl-Def) Başkanı Münür Ballı Gazetemizi ziyaret etti.

Münür Ballı'dan Adaylık Açıklaması

Gölbaşılılar birliği ve Gölbaşı dernekler Federasyonu(Göl-Def) Başkanı Münür Ballı Gazetemizi ziyaret etti.

Yayın hayatına değişiklikler katan Gölbaşı Net Haber’e yeni yayın hayatında başarılar dileyen Ballı, ziyaretinde Gölbaşı için çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

BİZ KALİTEMİZDEN ÖDÜN VERMEDİK

Benim talebim Gölbaşı’na hizmet etmek. Gölbaşı’nın beklentilerine cevap verecek işler yapmak diyen Münür Ballı; bu hizmeti siyasetle ya da sivil toplum kuruluşları ile yapmanın bir farkı yok, önemli olan hizmetin kalitesidir. Biz kalitemizden hiçbir zaman ödün vermedik şeklinde konuştu.

GÖLBAŞI’NI HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ

Ballı; Gölbaşı için yaptığı değerlendirmesin de Gölbaşı’nı şu şekilde anlattı; “Şuan Gölbaşı iktidar partisi olsun Ankara siyasetinin en çok konuştuğu yerlerden birisi konumunda. Bizde STK’lar olarak Gölbaşı’na yapılması düşünülen her türlü projede fikrimizi beyan ediyoruz. Gerek Başbakan, gerekse Bakanlarla Gölbaşı istişareleri yaparak Gölbaşı’nın hak ettiği yerde olması için çaba sarf ediyoruz. Biz biliyoruz ki bu güzide ilçemiz hak ettiği yerde değil. Bacasız fabrikalar yeni üniversite Gölbaşı’nda ekonomiye can veren durumda olması gerekirken ilçemizi turizm şehrine dönüştürmesi tarım ve sanayide kalkınmanın göstergesi olması gerekirken üzülerek ifade ediyorum ki, hepsi bire birer kaderine terk edilmiş durumda bütün bunların sebebi ise kanaatimizce istişarelerden uzak hizmet yarışından ziyade menfaat yarışma dönüşen bir siyaset yapısının hâkimiyetidir”dedi.

TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

Gazetemiz imtiyaz sahibi Ziya Özkan’ın sorularını yanıtlayan Ballı; Adaylık Düşünüyor musunuz sorusuna açık kapı bıraktı.

Ballı; “Daha önce de dediğim gibi hizmet etmek doğamızda var. Biz Hizmete talibiz. Görev istenmez verilir. Bir takım teklifleri değerlendirme aşamasındayız” dedi.

“Biz Birlikte Gölbaşıyız” sloganı ile çıktığımız bu yolda bizlere görevi layık görenlere teşekkür ederiz. Gölbaşı siyasetine baktığımızda birileri gibi bir yerlerde yer alma çabasında değiliz. Tam tersine oturduğumuz koltuktan sıfat almak yerine o koltuğa sıfat verme gayreti içerisinde ve yine halkın içerisinde onların sorunları ile yoğrulun bir kimliğe sahibiz. Bu mecrada bireysel olarak dahi olsa vatandaşın derdini dinleyen ve çözüm üreten stratejimizi hiçbir zaman değiştirmedik” diyerek konuştu.

VERİLECEK GÖREVE TALİBİZ

Münür Ballı; “Siyaset bizim için olmazsa olmaz değil ancak ilçemizde ve ülkemizde bu görevi yürüten arkadaşlarımızın nitelikli ve vizyon sahibi insanlardan oluşması için gayretimizi hiçbir zaman bırakmayacağız. Son olarak şunu ifade etmek istiyorum ki her geçen gün gelişen ve büyüyen ülkemizde Gölbaşımızın bir adım daha ivme kazandırması için şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına verilecek göreve talibiz”dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2013, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER