İşi Gücü Bıraktı! Müteahhitlik yapıyor...

Mehmet Odabaşı’nın izne çıktığı ve Başkan Yakup Odabaşıyla aralarında çözemedikleri bir sıkıntıdan dolayı geri dönmek istemediği iddia ediliyor.

İşi Gücü Bıraktı! Müteahhitlik yapıyor...

 Gölbaşı Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Odabaşı son günlerde kamuoyunda en çok konuşulan isim olmayı başardı.

Gölbaşı Belediyesi’ndeki başarılı çalışmaları Mehmet Odabaşı’nı en iyi seviyelere kadar getirirken, Başkan Odabaşı’nın da elini bir o kadar rahatlattı. Ancak; son yıllarda defalarca işi bıraktı geri döndü haberleri fazlasıyla yıpranmasına neden oldu.

GENE Mİ BIRAKTI?

Edindiğimiz bilgilere göre Mehmet Odabaşı’nın izne çıktığı ve Başkan Yakup Odabaşıyla aralarında çözemedikleri bir sıkıntıdan dolayı geri dönmek istemediği iddia ediliyor. Başkan Yakup Odabaşıyla ne problem yaşadıkları henüz bilinmese de bu gelgitlerin sonu ne olacak şimdilik meçhul.

DEDİKODULAR ALDI BAŞINI GİDİYOR…

Son günlerde muhalefet kanadında Mehmet Odabaşı’nın Müteahhitlik yapması fazla konuşulmaya başlandı. Mehmet Odabaşı’nın işini gücünü bırakıp müteahhitlik yapmasının vatandaşlar tarafından da tepki toplamaya başlaması Başkan Odabaşı’nı da olumsuz yönde etkilediği söylentileri kulaktan kulağa konuşuluyor. Başkan yardımcılığı görevi olması nedeniyle şahsi işlerine önem göstermesi birilerini rahatsız etmiş olacak ki dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Gölbaşı’nın en kupon yerinde yaptığı inşaat nedeniyle bazı vatandaşlar, Mehmet Odabaşı’nın Başkan yardımcısı olduğu için işlerini daha kolay yürüttüğünü düşünmeye başlamışlar bile.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2013, 14:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bekir ÇAY
Bekir ÇAY - 11 yıl Önce

mehmet odabaşi pirlanta gi̇bi̇ bi̇r kardeşi̇mi̇z babasi
müteahhi̇t yapiyorsa onun günahi ne her inşaat yapacaklardan mutbu i̇steni̇len evraklar ve projeler vardir bunlari tamamlayanlara yasalar gereğince inşaat ruhsati verilir müsade edinde başkan yardimcisinin bi̇raz torpi̇lli̇ oluversi̇n yasalara aykirilik olmasinda bir öncelik olsun acaba bunu tenkik edenler kendileri o makamlara gelseler nasil davranirlar acaba birde illada mehmet odabaşi tak
ip etmese ve zannediyorum öyledir görevliler kendiliğinden öncelik tanirlar bunlarin insanin dogasinda vardir gi̇bi̇ geli̇yor bana ayrica hep yabanci müdür getiriyorlar diye belediye başkanlarina kiziyorum ama kendi çocuklarimiz iş başina gelincede ne hikmetse bazilari yamukluk yapiyor bizde sahip çikamiyoruz ramazan mubarek
günde yine canımız sıkıldı herkese hayırlı ramazanlar

SIRADAKİ HABER