Ünal Aysal: Kupayı soyunma odasında almak hakarettir

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, önemli açıklamalarda bulundu.

Ünal Aysal: Kupayı soyunma odasında almak hakarettir

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, ''Soyunma odasında şampiyonluk kupasını almak, bırakın Galatasaray'ı Federasyon'un kendi kendisine hakarettir'' dedi.

KUPAYI ALMAK TFF'YE HAKARETTİR

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst'ün ''Federasyon kupasına sahip çıkamadı'' şeklindeki açıklamasına katıldığını ifade eden Aysal, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Federasyon kendi gücünü kullanıp istediği takıma istediği yaptırımı uygulayıp, kupayı istediği yerde verme lüksüne sahip. Soyunma odasında şampiyonluk kupasını almak, bırakın Galatasaray'ı Federasyon'un kendi kendisine hakarettir. Böyle bir ortamda soyunma odasında kupayı kabul etmemiz, Federasyon'a bizim hakaret etmemiz anlamına da gelir. Dışarıda bir kaba güç var, bu kaba güce karşı 2 bin tane polis eli kolu bağlı bekliyor. Böyle bir durumu kim kabul edebilir ki? Neticede herkes yapması gereken görevi yaptığı vakit, her şey yolunda gidiyor. Dün sonunda böyle oldu ama biraz tereddütle oldu. Bizi üzen de bu tereddüttür. Neden 3 saatlik bir tereddütle oldu bu iş. Halbuki usulüne uygun anında uygulanması gereken kurallar vardı. Onlar uygulanıp bu iş çok daha temiz şekilde halledilebilirdi. Polis gücünün ne demek olduğunu biz çok iyi biliyoruz. Polis isterse 15 dakika içinde, bilemedin yarım saat içinde bir toplumu kontrol altına alabilir. Özellikle Türk polisi bu konuda son derece güçlü, son derece deneyimli. Dün akşam da netice olarak başarılıydılar.''

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2012, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER