Serdar Bali: Ertuğrul Özkök'ü ele geçirsem.. - izle

Futbol yorumcusu Serdar Bali, Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'e sert çıktı.

Serdar Bali: Ertuğrul Özkök'ü ele geçirsem.. - izle

KRALSPOR.com/DETAY HABER Kanal 24'te ekrana gelen 7/24 Futbol programında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maçın ardından sarı kırmızılı ekibin şampiyon olduğu maç masaya yatırıldı.

Maçtan çok, Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte patlak veren olayların konuşulduğu programda, Serdar Bali'nin Ertuğrul Özkök'le ilgili söyledikleri gece damga vurdu.

AYIPTIR BE KARDEŞİM

Bali, birgün önceki köşe yazısında "Fenerbahçe taraftarının sahaya bir şey atmamasını istemiştim, atmadı da" diyen Ertuğrul Özkök'ü hedef tahtasına oturturken kendisine "Ayıptır be kardeşim, doğruyu yazın" diye seslendi.

ONU ELİME BİR GEÇİRSEM..

Bali, Ertuğrul Özkök'ü eleştirerek başladığı konuşmasına süratli bir şekilde devam ederken birden ağzından "Onu elime bir geçirsem.." sözleri çıkınca frene basmak zorunda kaldı.

İşte Bali'nin Özkök hakkında söyledikleri;

"Siz Ertuğrul Özkök'ün yazısını okudunuz mu? Birgün evvel, "bu maçı şarabımı içerek izleyeceğim ama lütfen Trabzon'daki gibi sahaya bir şeyler atmayın" dedi. Bugünkü yazısında ise sahaya bir şey atılmadı diyor. Kendisi sanırım bizden başka bir maçı izlemiş. Şimdi bence o yakalandı. Yazıyı erkenden yazmış çıkmış galiba o dedi. Şimdi bunun üzerine polisleri suçluyoruz. Ben bunca yıllık spor adamı olarak bu lafın üstüne, Ertuğrul Özkök'ü elime geçirsem... Ayıptır be kardeşim, doğruyu yazın Allah aşkına.."

İŞTE O ANLAR!..

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2012, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER