Odabaşı'ndan annelere mesaj

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, annelerin hayatımızda karşılıksız seven tek varlık olduğunu söyledi.

Odabaşı'ndan annelere mesaj
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, annelerin hayatımızda karşılıksız seven tek varlık olduğunu söyledi. Başkan Odabaşı, yayınladığı Anneler Günü mesajında; sevgi, şefkat ve merhamet sembolü annelerin bu anlamlı gününü kutladı. Başkan Odabaşı, yüreğinde evlat acısı taşıyan şehit annelerinin de Anneler Gününü kutlayarak “Tüm annelerimizi saygı, minnet ve şükranla selamlıyorum” dedi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yayınladığı mesajda şunları söyledi:
“Annelerimiz aziz vatanımıza ve insanlığa her türlü zorluğa göğüs gererek faydalı nesiller yetiştirmek için çırpınıyor. Annelerimiz, dünyaya getirdiği evlatlarını özveriyle büyüterek hayata hazırlıyor.
Karşılıksız sevginin, emsalsiz hoşgörünün müstesna temsilcileri olan annelerimizin bir tek  günle sınırlı kalmadan; her zaman hatırlanılması ve layık oldukları manevi ilgiyi görmeleri en samimi dileğimizdir.
Onlar ki bize sevgiyi ve sevmeyi öğretendir. Onlar ki bize geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı sağlayanlardır. Annelerimiz bütün olumsuzluklara rağmen mücadeleyi elden bırakmayan güç kaynağımızdır. Bu yüzdendir ki Yüce Dinimiz İslamiyet, annelerimize “analarınıza öf bile dememeyi” emretmiştir.
Hoşgörü, sevki ve şefkatin tükenmez kaynağı olan tüm annelerimizin, Anneler Günü'nü kutluyor, hepsini saygı, minnet ve şükranlarımı gönderiyorum.”
 

Gölbaşı Belediyesi Basın Bürosu

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2012, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER