Başkan'dan pazar ziyareti

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Karşıyaka Mahallesi’nde kurulan pazarda incelemeler yaptı; esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan'dan pazar ziyareti
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Karşıyaka Mahallesi’nde kurulan pazarda incelemeler yaptı; esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Karşıyaka Mahallesinde kurulan pazarda incelemeler yaptı; esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
Pazarda incelemelerde bulunan Başkan Odabaşı, tezgâhlarda satılan ürünleri inceleyerek taze ürünlerin satılması konusunda uyarılarda bulundu. Pazar yerinde inceleme yaparken vatandaşlarla da sohbet Başkan Odabaşı, pazar yerinde herhangi bir olumsuzlukla karşılaştıklarında zabıta görevlilerine bildirmelerini istedi. Vatandaşlar ise, pazarın çok temiz ve düzenli olduğunu belirterek Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na teşekkür ettiler.
SORUNLARI DİNLEDİ
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Pazar ziyaretiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ziyarette pazarcı esnafının ve vatandaşların sorunlarını dinlediğini söyledi. Başkan Odabaşı “Bu tarz çalışmalar önemli. Vatandaşlar ile esnafın sorunlarını bire bir kendi ağızlarından dinleme fırsatı buluyoruz. Bu tür çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.
Başkan Odabaşı’nın ziyaretinden memnun kaldıklarını ifade eden Pazarcı esnafı ve vatandaşlar, “Başkanımızın bizleri hatırlaması ve ziyaret etmesi bizi mutlu ediyor. Onu her zaman aramızda görmekten memnunuz” dediler.
Bu arada Başkan Yakup Odabaşı, pazar alışverişine gelen vatandaşların yanı sıra esnaflarla da hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 

Gölbaşı Belediyesi Basın Bürosu

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2012, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER