Engelli değiliz, yürekteniz

10-16 Mayıs Engelliler Haftası, TEK Sosyal Tesisleri Eğitim Uygulama Okulu İş Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen programla kutlandı.

HABER: MERVE ŞAHİN

10-16 Mayıs Engelliler Haftası, TEK Sosyal Tesisleri Eğitim Uygulama Okulu İş Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen programla  kutlandı.

Engelliler Haftası programına, İlçe Kaymakamı Raşit Zengin, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bölük, İlçe Emniyet Müdürü Cihangir Kaya, Garnizon Komutan Vekili Mehmet Kuşça, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut ve Şube Müdürleri, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Deveci, CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ercan Şimşek, Ziraat Odası Başkanı Sadullah Karaaslan, Milli Eğitim Kültür Komisyonu Üyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Eğitim Uygulama Okulu İş Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Sevindim açılış konuşmasını yaparken, dünyada 500 milyon engellinin bulunduğunu belirtirken, engellilere götürülecek hizmetlerin acıma ve yardım amacı ile yapılmamasını kaydetti.

Sevindir’in ardından Kaymakam Raşit Zengin söz alarak, engellilerin günümüzdeki imkanlarına ve bu imkanların artırılmasına dikkat çekerek, engellilere ve engelli ailelerine sağlık ve başarılar diledi.

Program, engelli öğrencilerin okuduğu şiirler, hazırladıkları rontlar, slayt gösterileri ve ‘Ispanaklı Yumurta’ oyunu ile devam ederken, Kafkas Halk Oyunları seyircilerden büyük alkış aldı. Zaman zaman seyirciler arasında duygulu anlar da yaşanırken, programın sonunda engelli öğrencilerin oynadığı oyun havalarına Şube Müdürü Hamit Saydam ve CHP İlçe Başkanı Ercan Şimşek ile protokol üyleride eşlik etti.

Program, düzenlenen sergi ve yapılan ikramlarla son buldu.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2012, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER