Bir tek 'O' bildi...

Gölbaşı’nda üç önemli siyasi isim derbi öncesinde tahminde bulundu. Mehmet Atak, Yusuf Aksakal ve Mahmut Aksoy…

Bir tek 'O' bildi...

HABER: ÇİĞDEM ŞİRİN

Galatasaray’ın 18. şampiyonluk kutlamaları Gölbaşı’nda da coşkuyla kutlandı.  Türkiye Cumartesi günü oynanan Süper Final maçına kilitlenmiş, birçok siyasi ve futbol yorumcuları da tahminlerde bulunarak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin sonucunun ne olacağı konusunda fikirlerini dile getirmişlerdi.

Gölbaşı’nda üç önemli siyasi isim derbi öncesinde tahminde bulundu. Mehmet Atak, Yusuf Aksakal ve Mahmut Aksoy…

“HAVADA KARADA

Koyu bir Beşiktaşlı olan CHP Meclis Üyesi Yusuf Aksakal, derbi öncesinde tahminde bulunarak maçı Fenerbaçe’nin kazanacağını dile getirmişti. ‘Hava da kara da Fener maçı götürür’ diyen Aksakal tahmininde yanıldı ve sınıfta kaldı.

3 TAHMİNİ DE TUTMADI

Bir diğer isim MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı. Derbi öncesinde gazetemiz temsilcisinin ‘Kupayı kim alır. Maçın skoru ile ilgili bir tahmininiz var mı?” sorusuna Aksoy, “Maçın 3 skoru var. Ya 1-0, ya 2-0, ya da 3-0 Fenerbahçe kazanır” şeklinde yorum yaptı. Aksoy’da bu tahminiyle sınıfta kalanlardan…

BİR TEK O BİLDİ

Gelelim bir diğer isme. Mehmet Atak. Siyasetin vazgeçilmez ismi. MHP Meclis Üyesi. Ne Beşitaşlı, ne Galatasaraylı ne de Fenerbahçeli. Gençlerbirliği’ne gönül vermiş bir isim. O da derbi Final maçı ile ilgili skor belirtme de Galatsaray’ın Şampiyonluk kupasını kaldıracağını ifade etmişti. Atak, bu tahminiyle sınıfı geçenler listesine ismini yazdırdı.

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2012, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER