Aysel Tuğluk'un çakma Louis Vuitton çantası

Aysel Tuğluk'un çakma Louis Vuitton marka çantası dikkat çekti.

Aysel Tuğluk'un çakma Louis Vuitton çantası

ENSONHABER.com / ÖZEL    KCK operasyonunda tutuklanan ve aralarında çoğu gazeteci 36'sı tutuklu 44 sanığın, "terör örgütü yöneticiliği ve üyeliği" suçlarından, 7.5 ile 22.5 yıl arasında hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya CHP milletvekilleri Oktay Ekşi, Melda Onur, İlhan Cihaner, BDP Eş Genel Başkanı Gültan Kışanak, BDP milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder, Sebahat Tuncel, Ertuğrul Kürkçü ve bağımsız milletvekilleri Aysel Tuğluk ve Levent Tüzel, Prof. Dr. Büşra Ersanlı ve eski Alman Milletvekili Prof. Dr. Norman Peach'in izleyici olarak katıldı.

AYSEL TUĞLUK'UN ÇANTASI

DURUŞMAYA "LOUİS VUİTTON" ÇANTAYLA GELDİ, AMA..

Sabah gazetesi, duruşmaya gelen Aysel Tuğluk'un dünyaca tanınmış Louis Vuitton marka çantasına dikkatleri çekti. Haberde, çantanın İstanbul'da satılmadığı sadece Avrupa'da Fransa ve Almanya'daki mağazalarda satıldığı belirtildi ve çantanın değerinin, 2 bin 500 - 3 bin lira arasında olduğu yazıldı.

Ancak ENSONHABER.com olarak, çantanın fotoğraflarını dikkatle inceledik ve çantanın orjinal değil de kötü bir taklit olduğunu, ayrıca markanın kendi sitesinde de bile böyle bir modelin olmadığını gördük.

Bunun üzerine Aysel Tuğluk'a telefonla ulaştık ve çantanın orjinal olup olmadığını kendisine sorduk. Tuğluk da tespitimizi doğruladı ve çantanın orjinal değil taklit olduğu söyledi.

"60 TL'YE ALDIM"

İşte Tuğluk'un ENSONHABER.com'a yaptığı o açıklama:

"Çanta orjinal değil. Büyükada'dan 60 TL'ye aldım. Hatta alırken aramızda şakalaştık, acaba gazeteciler çantama ne der diye. Haberi okuyunca güldüm geçtim. Tam bir terbiyesizlik. Bütün gazeteciler toplanın, size çantayı aldığım yeri göstereyim." 

En Son Haber

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2012, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER