22 Eylül'de temeli atılıyor

Gölbaşı Belediyesi tarafından yapımına başlanan dev şelalenin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

22 Eylül'de temeli atılıyor
Gölbaşı Belediyesi tarafından yapımına başlanan dev şelalenin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 

Gölbaşı Belediyesi, TEK yolu üzerinde bulunan ve ilçenin en güzel yerlerinden biri olan alana, 3 kademeden oluşan 18 metre yüksekliğinde “Dev şelale” projesi hayata geçmeye başladı. İnşaatına başlanan dev şelalenin yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Hafriyat alma işlemleri tamamlanan dev şelalede inşaat çalışmalarına başlandı.

Gölbaşı Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, dev şelalenin 2416 m2 alan üzerine 1150 m2 yapısal alanı olacak. Şelale çevresinde, su ve ışık oyunları, büyük su havuzu ve doğal kayalardan oluşan bir kaya bahçesi, kaya bahçesinin önünde de dinlenme ve fotoğraf çektirme alanları ile iki adet otopark bulunacak. Şelale çevresini 1266m2 yeşil alan, 182 adet çeşitli cins ve boylarda ağaç ile 353 adet çalı türü bitki süsleyecek.

HEDEF YAŞANABİLİR KENT...

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı; Gölbaşı’nı her geçen gün daha da yaşanabilir bir kent yapabilmek için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek şunları söyledi:

“Gölbaşı’mızı cazibe merkezi yapabilmek için çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Gölbaşı TEK yoluna yapımına başladığımız ve ilçemize girerken büyüleyici güzelliği ile herkesi karşılayacak dev şelalemizin 22 Eylül’de temelini atmayı planlıyoruz. Şelalemizin Gölbaşı’mıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. İlçemiz, projelerimizle değişimi yaşamaya devam edecek.”

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2012, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER