BU YIL DA ÇİÇEKLER ANFA'DAN

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ANFA Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından geçen yıl hizmete açılan Mevsimlik Çiçek, Ağaç, Çalı ve Bahçe Ekipmanları Satış Yeri’ndeki bitkiler, bu yıl da alıcılarını bekliyor.

BU YIL DA ÇİÇEKLER ANFA'DAN
Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ANFA Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından geçen yıl hizmete açılan Mevsimlik Çiçek, Ağaç, Çalı ve Bahçe Ekipmanları Satış Yeri’ndeki bitkiler, bu yıl da alıcılarını bekliyor.
         Ankara'nın, çiçek ve bitkilerle bezenmesinde gerçekleştirdiği özel peyzaj tasarımları ile büyük beğeni toplayan ANFA Genel Müdürlüğü’nün, çalışmalarına Başkentlileri de ortak etmek için açtığı Çiçek Satış Merkezi büyük ilgi görüyor.
         ANFA Genel Müdür Ferhat Ertürk, Altınpark’ta geçen yıl hizmete giren Mevsimlik Çiçek, Ağaç, Çalı ve Bahçe Ekipmanları Satış Yeri’nde,  birbirinden güzel çiçeklerle, bahçe araç gereçlerinin bu yıl da satışa sunulduğunu kaydederek, “Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Altınpark’ta bulunan merkezin aynısını Mogan Park ve Harikalar Diyarı’nda da açtık. Artık Başkentliler buradaki merkezlerden de Mayıs ayından itibaren istedikleri bitkileri satın alabilecek” dedi.
          Ertürk, ANFA’ ya ait seralarda üretilen mevsimlik çiçeklerin Altınpark’ta 1500 metrekarelik bir alanda satışa sunulduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
        “Merkezimizde 60 türün üzerinde yapraklı, ibreli, ağaç, ağaççık, çalı ile bahçe süs bitkileri ile heykellerin satışını gerçekleştiriyoruz.
Evinin bahçesini, sitesini, sokağını çiçek ve bitkilerle güzelleştirmek isteyen doğa aşığı vatandaşlarımıza böyle bir imkanı sunmaktan dolayı oldukça mutluyuz. Geçen yıl Altınpank’ta hizmete giren satış merkezimize olan yoğun ilgi nedeniyle bu yıl satış merkezi yerimizin sayısını 3’e çıkardık. Mayıs ayından itibaren Mogan Park ve Harikalar Diyarı’nda bulunan seralarda da satış yapacağız.  Böylece vatandaşlarımız bu hizmetimize daha kolay bir şekilde ulaşmış olacak.” 
       
     “PEYZAJ KONUSUNDA YARDIMCI OLUYORUZ.”
Satış merkezlerinin 08.00 ile 20.00 saatleri arasında açık olduğunu kaydeden Genel Müdür Ertürk, “Satış merkezlerini ticari bir kaygıyla açmadık.  Buradaki amacımız, peyzaj çalışmaları esnasında görevli arkadaşlarımıza birçok kişi, kendi mekanları için de aynı çiçekleri dikmek istediklerini dile getirerek, bunları nereden satın alabileceklerini soruyorlardı.  Biz de buradan yola çıkarak, kendi seralarımızda ürettiğimiz çiçeklerimizle diğer ağaç ve bitkilerimizi satışa sunarak, bu konuda talebi olan vatandaşlara yardımcı olmayı amaçladık" dedi.
       Mevsimlik Çiçek, Ağaç, Çalı ve Bahçe Ekipmanları Satış Yeri’nden alışveriş yapan kişilerin her konuda bilgilendirildiğinin altını çizen Ertürk, "Ayrıca 500 lira üzerindeki alışverişlerde çiçekleri ücretsiz eve teslim ediyoruz. 1000 lira üzerindeki bitki alımlarında ise ücretsiz taşımanın yanı sıra uzman kadro ile apartman, villa, site gibi alanların proje ve bitkisel uygulaması da tarafımızdan gerçekleştiriliyor" diye konuştu.
         ANFA Genel Müdürü Ferhat Ertürk, bitki satışlarının yanı sıra bahçe süsleri gibi bir çok farklı ihtiyacın da aynı merkezden temin edilebileceğine dikkat çekerek, bahçe mobilyaları, balkon ve iç mekan saksıları, teras ve bahçe için dekorasyon amaçlı ahşap malzemeler, yapay şelale ve süs havuzları, bahçe bakım alet ve makinaları (çim biçme, havalandırma, çit kesme, ilaçlama makinası; elektrikli tırpan, budama testeresi, budama- aşı makası vb) çim tohumu, hayvan gübresi ve bitki toprağı gibi materyalin satışını da gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2012, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER