Yerel Seçimlere Hızlı Atak...

İlçe Başkanı Ercan Şimşek’in istifasının ardından Ümit Atak oybirliği ile İlçe Başkanlığına seçildi.

Yerel Seçimlere Hızlı Atak...
  

Gölbaşı siyasetinde üslubuyla, dürüstlüğüyle ve çalışkanlığıyla taraflı tarafsız tüm kesimlerin sempatisini kazanan ve partililerin aday adayı olması konusunda yoğun baskıları dikkate alarak ilçe başkanlığından istifa ederek Belediye Başkanlığı için aday adaylığını ilan eden Ercan Şimşek’in yerine ilçe yönetimi yeni başkanı’nı seçti.

YEREL SEÇİMLERE HIZLI ATAK
İlçe Başkanı Ercan Şimşek’in istifasının ardından Ümit Atak oybirliği ile İlçe Başkanlığına seçildi.
Ercan Şimşek’in geçtiğimiz pazar günü coşkulu bir etkinlikle Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayıp, istifa etmesinin ardından yönetim kurulu toplantısında güncel görüşmelerden sonra ilçe başkanlığı seçimi yapıldı. Tüm üyelerin ortak önerisiyle başkanlığa önerilen Ümit Atak oybirliği ile İlçe Başkanı seçildi.

YERLİ BAŞKAN MUHALEFETİ TEDİRGİN ETTİ
2014 yerel seçimlerine kısa bir zaman kala aday adayları kolları sıvarken ilçe’deki boşalan koltuklar da özenli bir seçimle sahiplerini buldu. CHP ilçe Başkanlığına yönetim kurulu üyeleri’nin oylarını alarak gelen Ümit Atak beklenmedik bir isim oldu. Dikkat çekici bu değişiklik muhalefet kanadında şimdiden tedirginlik yaratmaya başladı. Her kesimin oylarını alabilecek bir isim olan Ercan şimşek’in Aday adaylığını açıklamasının ardından ters köşe yaparak yerli bir ilçe başkanı getiren CHP ilçe yönetimi yerel seçimlerde ne kadar iddialı olduğunu şimdiden ortaya koydu

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2013, 13:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zehra Ulu
Zehra Ulu - 11 yıl Önce

ümit bey,muhteşem bir insan her yönüyle ilçemizi ve partisini en üst düzeyde temsil edecek ve gölbaşı siyasetinin çıtasını yükseltecektir.ümit atak la birlikte gölbaşı siyaset adamlarında da eğitim ve kültür aranır olacaktır.gölbaşımıza hayırlı olsun.

SIRADAKİ HABER