Mutluluğunuz, mutluluğumuzdur…

Gölbaşı Tapu Müdürlüğü Kütüphanesi, çocuk bakım odası ve çocuk oyun odası ile Türkiye’de bulunan ilk Tapu Müdürlüğü oldu.

Mutluluğunuz, mutluluğumuzdur…
 

            Gölbaşı Tapu Müdürlüğü hizmette sınır tanımıyor. Müdürlüğünü Salih Kafadar’ın yaptığı ve 26 personelle hizmet veren Gölbaşı Tapu Müdürlüğü yaptığı tapu hizmetlerinin dışında vatandaşların daha rahat bir ortamda hizmetlerden yararlanabilmesi adına adeta yeniden inşa edildi.

Yapılan tadilat ve onarımlarına ardından Gölbaşı Tapu Müdürlüğü Kütüphanesi, çocuk bakım odası ve çocuk oyun odası ile Türkiye’de bulunan ilk Tapu Müdürlüğü oldu.

TÜRKİYE’DE BİR İLK

            İşlem hacmi yıllık 18000 olan Tapu Müdürlüğü vatandaş odaklı hizmetini 26 personel ile sürdürmekte iken hizmet kalitesinin daha etkin, verimli ve vatandaş memnuniyetinin arttırılması amacı ile yapılan tadilatın sonucunda; 70² olan hizmet alanımız 700 m² ye çıkarılmıştır. Vatandaşımızın kullandığı bekleme salonunda 500 kitaptan oluşan 2 adet kütüphane, çocuk oyun odası, çocuk bakım odası, kafeterya, fotokabin ve televizyon bulunmaktadır. Personelin kullanmış olduğu hizmet alanı ve arşiv bölümü modern bir görünüme kavuştu.

Gölbaşı’nın potansiyeli ve nüfus artışına paralel olarak Tapu’da yapılan işlemlerin de artması hizmet kalitesini de beraberine getirdi. Tapu Müdürü Salih Kafadar ve personeli aylar süren çalışmaların neticesinde Gölbaşı’na yakışır bir Tapu Müdürlüğü’nün oluşmasına imza attılar.

Tapu Müdürlüğü’ndeki değişimi gören vatandaşlar ise hizmetlerden oldukça memnun olduklarını ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür ettiler. 














Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2013, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER