Yaşlılar en değerli varlıklarımız

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, geçmişi sahiplenmek ve yaşlılara sahip çıkmak gerektiğini söyledi.

Yaşlılar en değerli varlıklarımız
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, geçmişi sahiplenmek ve yaşlılara sahip çıkmak gerektiğini söyledi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, geçmişi sahiplenmenin ve yaşlılara sahip çıkmanın Türk milletinin en büyük hasleti olduğunu söyledi. Yaşlılar Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Odabaşı, “Yaşlılarımız dünümüz ile bugünümüz arasında köprüdür” dedi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yayınladığı mesajda şunları söyledi:
“Yaşlılarımızın hayatlarını huzurlu bir ortamda devam ettirmelerini sağlamak sosyal devlet olmanın gereğidir. Onlar, hayatlarının en önemli yıllarını bizim için harcamışlardır.
“YAŞLILAR EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ”
Yaşlılarımız geçmişimiz ile geleceğimiz arasında köprü kuran en değerli varlıklarımızdır. Yüce Türk milleti, tarihin her döneminde yaşlılara sevgi ve saygı duydu, toplum ve aile yaşamında onlara çok özel bir yer verdi. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır.
Büyüklerine karşı saygılı olan bir toplumun fertleri olarak, Yaşlılar Haftası’nda yaşlılarımıza karşı olan görevimizi yerine getirmeli ve onların bizim için özel olduklarını hissettirmeliyiz. Bu düşüncelerle; Yaşlılar Haftası’nı kutlar, minnet ve şükran borçlu olduğumuz büyüklerimizin sağlık ve huzur içinde yaşamlarını sürdürmeleri temennisiyle saygı ve sevgilerimizi sunarım.”

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2012, 19:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER