Sivil toplumdan ortak ses

Çimşit Dernek Başkanı Mustafa Yıldırım, Selametli Dernek Başkanı Engin Temizsoy, Subaşı Dernek Başkanı Halil Tıraş, Velihimmetli Dernek Başkanı Bilal Köse ve Seğmenler Mahallesi Dernek Başkanı Kadir İzdaş saldırıdan üzüntü duyduklarını belirttiler.

Sivil toplumdan ortak ses

Çimşit Dernek Başkanı Mustafa Yıldırım, Selametli Dernek Başkanı Engin Temizsoy, Subaşı Dernek Başkanı Halil Tıraş, Velihimmetli Dernek Başkanı Bilal Köse ve Seğmenler Mahallesi Dernek Başkanı Kadir İzdaş saldırıdan üzüntü duyduklarını belirttiler. Gölbaşı basınına yapılmış bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor. Değerli gazetecilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.
Çimşitliler Dernek Başkanı Mustafa Yıldırım, Selametli Dernek Başkanı Engin Temizsoy, Subaşı Dernek Başkanı Halil Tıraş, Velihimmetli Dernek Başkanı Bilal Köse ve Seğmenler Mahallesi Dernek Başkanı Kadir İzdaş saldırıdan üzüntü duyduklarını belirttiler.

Gazetecilik mesleğinin zor bir meslek olduğunu, görevlerini yaparken birçok zorluğa göğüs geren bu insanlara yapılan saldırıyı insanların haber alma özgürlüğüne yapılmış bir darbe olarak nitelendiriyor ve bu tür eylemlerin her ne amaçla olursa olsun tekrarlanmamasını temenni ediyoruz.

Adaletin en kısa zamanda saldırıyı yapanlar hakkında gerekli yaptırımları uygulamasını temenni ediyoruz.Saldırıya uğrayan gazetecilerimize ve yerel basınımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."dediler.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2012, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER