Ak Parti'den geçmiş olsun ziyareti

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Medya Tanıtım Başkanı Yasin Dayanç, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Ak Parti'den geçmiş olsun ziyareti
Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Medya Tanıtım Başkanı Yasin Dayanç, gazetemizi ziyaret ederek geçtiğimiz gün yaşanan silahlı saldırıya uğrayan basın mensuplarına geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
Olayda can kaybının yaşanmamasının büyük bir şans olduğunu söyleyen Osman Karaaslan gazetecilerin görevlerini özgürce yapabilmesi gerektiğini belirterek, “Basınımıza yapılan bu tür saldırıları tasvip etmiyoruz ve kınıyoruz. Bir daha böyle bir olayın yaşanmaması dileğiyle ilçemizin saygıdeğer basın mensuplarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.
Saldırıya uğrayan Özcan Aydoğdu, Merve Şahin ve Çiğdem Şirin’de Osman Karaaslan ve Yasin Dayanç’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Yanımızda olduğunuzu bilmek bizim için mutluluk verici. Olayın yanlış anlaşılma sonucu ortaya çıktığını öğrendik. Olay tatlıya bağlandı ancak bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz” diye konuştu.



Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2012, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER