Grafik tasarım kursunu tamamladılar

Gölbaşılı yerel basını Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Grafik Kursunu tamamladılar. Hafta sonları yarım gün süren kurslar yaklaşık 4 ay sürerken, ,Photoshop, Corel Draw ve tasarımda kullanılan diğer programlar konusunda eğitim veriliyor. 1.dönem kurlarının bittiği Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi’nde 2. dönem kursları için yeni kursiyerlerin müracat etmesi gerekiyor. Grafik Tasarım Kursu’na katılabilmek için kursiyerlerin bilgisayar kullanmasını bilmeleri ve sertifika olması da ön şart olarak aranıyor. Kurslara katılmak için Mart ayı sonuna kadar müracat edilmesi gerekiyor.

Grafik tasarım kursunu tamamladılar

Gölbaşılı yerel basını Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Grafik Kursunu tamamladılar.
Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından verilen Bilgisayar Destekli Grafik ve Tasarım Kursu’nun 1. dönem kursları bitince 2. dönem kursları açılacak. İlçemizdeki yerel gazete temsilcileri okuyucularına daha iyi hizmet verebilmek için 4 ay kursa giderek grafik tasarım kursunu bitirip, sertifika almaya hak kazandı.
 
Hafta sonları yarım gün süren kurslar yaklaşık 4 ay sürerken, ,Photoshop, Corel Draw ve tasarımda kullanılan diğer programlar konusunda eğitim veriliyor. 1.dönem kurlarının bittiği Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi’nde 2. dönem kursları için yeni kursiyerlerin müracat etmesi gerekiyor.
 
Grafik Tasarım Kursu’na katılabilmek için kursiyerlerin bilgisayar kullanmasını bilmeleri ve  sertifika olması da ön şart olarak aranıyor.  Kurslara katılmak için Mart ayı sonuna kadar müracat edilmesi gerekiyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2012, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER