Vali Yüksel'e ziyaret

Ostim Ankara Lojistik Üssü Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Gündüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara Valisi Alâaddin Yüksel’i ziyaret etti.

Vali Yüksel'e ziyaret
 Ostim Ankara Lojistik Üssü Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Gündüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara Valisi Alâaddin Yüksel’i ziyaret etti.

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ankara Lojistik Üssü hem Ankara’mız hem de ülkemiz adına göğsümüzü kabartacak bir dünya projesidir.”dedi. 

Ankara Lojistik Üssü'nün büyük bir istihdam olanağı sağladığını söyleyen Vali Yüksel “80 firmanın faaliyet gösteriyor olması ve yaklaşık 700 kişinin istihdamının ötesinde projenin tamamlanmasıyla firma sayısının 400'e, çalışan sayısının da 4 bin kişiye ulaşması, 3 bin tır ve kamyon/gün yoğunluğu olması beni çok heyecanlandırıyor. Kapalı alanları, ofisleri, restoranları, barları ve kafeteryaları ile şoförlerin duş, tuvalet, terzi, çamaşır yıkayabilme gibi ihtiyaçlarını da karşılayabilecekleri sosyal alanlar ile Ankara Lojistik Üssü hepimizin gururudur.” dedi.

Ankara’nın lojistik üssü olma açısından çok önemli bir konuma sahip olduğunu söyleyen Vali Yüksel “Ankara, Anadolu’nun tam ortasında, hemen hemen her yere eşit mesafede yer alan bir şehirdir. Ülkenin en doğusuna da en batısına da eşit uzaklıktadır. Zaten Başkent olması konusundaki ölçütlerden biri de bu değil miydi?  Yatırımcılar için büyük önem taşıyan maliyet hesabının en önemli kalemi olan nakliye masrafları açısından Ankara çok doğru bir noktada yer almaktadır. 

Ülkenin dört bir tarafına güvenli bölünmüş yollarla bağlanması, Avrupa’nın en iyi hava limanına sahip olması, ülkemizin demiryolu ağının merkezinde bulunması ve de hızlı tren bağlantıları Ankara Lojistik Üssünü marka yapmak için yeterli nedenlerdir.” dedi.

 Ankara Lojistik Üssü Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Gündüz de lojistik faaliyetlerine verdiği destekten ve gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali Yüksel’e teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2012, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER