5. Geleneksel Büyük Ankara Festivali başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel Büyük Ankara Festivali, 22 Haziran-Cuma günü güçlü sesiyle milyonların sevgisini kazanan Funda Arar’ın muhteşem konseriyle başlayacak.

5. Geleneksel Büyük Ankara Festivali başlıyor
 Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel Büyük Ankara Festivali, 22 Haziran-Cuma günü güçlü sesiyle milyonların sevgisini kazanan Funda Arar’ın muhteşem konseriyle başlayacak.

Festival boyunca her akşam Atatürk Kültür Merkezi (Eski Hipodrom) alanını dolduracak olan Başkentlileri coşturacak konserler geçidinde 19 ayrı ünlü sanatçı sahne alacak ve 1 Temmuz’da Ajda Pekkan ve Enrico Macias’ın muhteşem konseri Ankara’yı sallayacak.

22 Haziran akşam saat 21.00’da Funda Arar’ın muhteşem sesiyle şenlendireceği Büyük Ankara Festivali, 14.00’da kapılarını Başkentlilere açacak. Gün boyu çeşitli gösteriler ve dans gösterilerinin yer alacağı Festival alanına akın edecek olan Başkentliler, tüm gün alışveriş ve eğlenceye doyacak.

İp ve halkalarla dans Show, birbirinden güzel el sanatları eserlerinin yer aldığı Limon Ağacı sergisi, sürpriz dans gösterileri, White Angel Hava Show, Rus Ateş Show, içerisinde çeşit çeşit gösterilerin yer alacağı dev kortejin neşe katacağı alan, Funda Arar’ın güçlü sesiyle coşku dolu bir gece yaşayacak.

Ayrıca festival alanının en büyük eğlencelerinden biride 16 farklı ülkeden gelerek Başkentlilere kendi kültürlerini tanıtacak olan halk dansları topluluklarının birbirinden özel gösterileri de alandaki eğlenceyi katlayacak.

22 Haziran-Cuma başlayacak olan ve 1 Temmuz Pazar gününe kadar Başkent’i sallayacak konserler geçidinin programı şöyle:

 

22 Haziran Cuma                 Funda Arar

23 Haziran Cumartesi           Ferhat Göçer-Hande Yener

24 Haziran Pazar                  Mustafa Ceceli -Safiye Soyman-Faik Öztürk

25 Haziran Pazartesi             Hadise-Ziynet Sali

26 Haziran Salı                    Murat Boz-Murat Dalkılıç

27 Haziran Çarşamba          Gülşen-Rafet El Roman

28 Haziran Perşembe           Gökhan Tepe - Haifa Wehbe

29 Haziran Cuma                 Ebru Gündeş-Sinan Özen

30 Haziran Cumartesi           Sibel Can

1 Temmuz Pazar                 Ajda Pekkan-Enrico Macias

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2012, 20:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER