Gölbaşı Şenliği başlıyor

Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği 22 Haziran 2012 Cuma günü başlıyor

Gölbaşı Şenliği başlıyor
 Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği 22 Haziran 2012 Cuma günü başlıyor

Gölbaşı Belediyesi tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenecek 9. Uluslararası Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği 22 Haziran 2012 Cuma günü başlıyor. Gözler şenlik boyunca Gölbaşı’nda olacak, Ankara, 22-23-24 Haziran tarihlerinde Gölbaşı'ndaki eğlence ve gösterilere doyacak. Şenliğe Sibel Can, Mustafa Yıldızdoğan ve Mustafa Ceceli de konserleriyle renk katacak.

KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLAYACAK

Şenlik 22 Haziran Cuma günü saat 16.00’da Mevlana Parkı’ndan başlayacak kortej yürüyüşü ile başlayacak. Şenlik, 22-23 ve 24 Haziran tarihlerinde Mogan Gölü kenarındaki Sahil Parkı'nda çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Şenlikte; çeşitli konserler, yarışmalar, yöresel sanatçılar, aşıklar şöleni, paneller, eğlenceler, alışveriş stantları, kültür, sanat ve andezit sokağı, yöresel oyunlar, balık tutma yarışması ve birçok etkinlik yer alıyor.

SANATÇILAR RENK KATACAK

Şenlikte Mogan Gölü kenarında kurulan büyük sahnede konser verecek olan ünlü sanatçılar şenliğe ayrı bir renk katacak. Şenliğin birinci gün akşamı saat 21.00’de Mustafa Yıldızdoğan sahne alacak. İkinci gün aynı saatte Mustafa Ceceli, şenliğe katılanlara müzik ziyafeti verecek. Şenliğin son gününde ise, Türk Müziğinin ünlü isimlerinden Sibel Can saat 21.00’de sahneye çıkacak.

BAŞKAN’DAN ŞENLİĞE DAVET

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, şenliği her yıl geleneksel olarak düzenlediklerini belirterek, tüm Ankaralıları ve Gölbaşılıları şenliğe davet etti. Açılış kortejinde tüm Gölbaşılıları görme arzusunda olduğunu söyleyen Başkan Odabaşı, Gölbaşılıların şenlikle kenetleneceğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2012, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER