Üniversite gençliğinin evini “Eşya Bankası” düzecek

Üniversite öğrencileri ev ihtiyaçlarını Gölbaşı Belediyesi’nin kurduğu merkezden giderebilecek.

Üniversite gençliğinin evini  “Eşya Bankası” düzecek
 Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı 2014 yerel seçimlerine yönelik sosyal projelerini açıklamaya başladı. Odabaşı’nın projeleri arasında “Eşya Bankası” projesi dikkat çekti. 

Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, 2014 yerel seçimlerine yönelik projelerini açıklamaya başladı. Hayata geçirdiği projeler ile Gölbaşı’nı marka kent haline getiren Odabaşı, sosyal projelerini açıkladı. Odabaşı’nın tanıttığı projeler arasında Eşya Bankası Projesi öne çıktı. Odabaşı’nın  “Üniversitelinin evini Eşya Bankası düzecek” diyerek tanıttığı projeye göre; üniversite öğrencileri ev ihtiyaçlarını Gölbaşı Belediyesi’nin kurduğu merkezden giderebilecek.

ÜNİVERSİTELİYE “EŞYA BANKASI” DESTEĞİ

Proje kapsamında üniversite okumak için Gölbaşı’na gelen, yurtlarda kalmayan ya da kendi istekleriyle eve çıkan ihtiyaç sahibi öğrenciler, eşya ihtiyaçlarını Eşya Bankası’ndan karşılayabilecek. Eşya Bankası’na gelen öğrenciler; mobilya, beyaz eşya, çekyat, masa, sandalye ve kitaplık gibi eksiklerini bu merkezden giderebilecek. Projeyi, üniversitelinin evini Eşya Bankası düzecek diyerek tanıtan Odabaşı, “Gölbaşı’nda oturan öğrencilerimizin ihtiyaçlarının bir kısmını gidererek onlara destek olmaya çalışacağız” dedi.

 BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLECEK

Öğrencilerin ev ihtiyaçlarını giderebilecekleri bu merkezde öğrenciler günde iki öğün yemek de yiyebilecek. Sosyal belediyecilik alanında yaptıkları çalışmalara yenilerini ekleyeceklerini belirten Odabaşı, “Öğrencilerimizin ihtiyaçlarına karşılık verebilmek için hayata geçireceğimiz projemiz kapsamında, öğrencilerimiz çamaşırlarını da ücretsiz olarak yıkatabilecek. Eğitime verdiğimiz desteği teşvike çevirip, üniversite sınavı sonuçlarına göre başarılı olan Gölbaşılı gençlerimizi de ödüllendireceğiz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER