Bahçeli MHP'nin Gurur Abidesidir...

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy'dan basın açıklaması.

Bahçeli MHP'nin Gurur Abidesidir...
 AK Parti Belediye Başkan Dayı Fatih Duruay’ın Gölbaşı’nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında MHP İlçe teşkilatını işaret ederek “MHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya’nın ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin fotoğraflarını asmaktan utanç duyuyorlar” sözlerine MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy’dan tepki geldi. Aksoy yaptığı yazılı açıklamada Liderleri’nin Milliyetçi Hareket Camiası için utan değil, bir gurur abidesi olduğunu vurgulayarak yapılan açıklamanın kendilerini kırdığını ve şaşırttığı belirtti.

Aksoy’un yaptığı basın açıklaması şöyle: 

“Basınımıza yansıyan bir konuşmasında Ak Parti Gölbaşı Belediye Başkan adayı sayın Fatih Duruay’ın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız sayın Mevlüt Karakaya’nın resmini asmaktan utanç duyduğumuz yolundaki açıklaması Milliyetçi Hareket Partisi camiası olarak bizleri kırmış ve şaşırtmıştır.

Bizlere hayatı ve yaşantısıyla şeref, haysiyeti, vatan sevgisini, 75 milyon vatan evladının kardeşliğini gösteren Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli, Milliyetçi Hareket camiasının gurur abidesidir.

Sayın Genel Başkanımız bizlere çalmamayı, yetim hakkı yememeyi, ayakkabı kutusunu amacına uygun kullanmayı, para kasalarının ve para sayma makinalarının evde olmaması gerektiğini öğreten örnek insandır. O, dün söylediğini bugün inkar etmeyen şahsiyettir.

Sayın Genel Başkanımız, dün Hocaefendi dediğinize bugün ‘Haşhaşi’ demenin en basit şekliyle ayıp olduğunu bizlere öğreten bir liderdir.

Böylesine bir Genel Başkandan utanç duymak yerine onun yaşantısını ve fikirlerini gelecek nesillere aktarmayı görev addetmiş bir hareketin mensuplarıyız.

Sayın Fatih Duruay, bizler mahalli seçimlerde Genel Başkanımızın resmini asmak yerine adayımızın resmini asmayı ve yerel siyaset yapmanın uygun olduğunu düşünüyoruz. Siyasette gerginlik politikası güderek, siyasi hasımlar yaratarak ve siyasi rant peşinde koşarak politika oluşturmak bizim harcımız ve üslubumuz değildir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER