TOKİ'nin Aktay'la yüzü gülecek

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Aktay, TOKİ sakinlerinin umudu olacak

TOKİ'nin Aktay'la yüzü gülecek
 AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Aktay, TOKİ sakinlerinin umudu olacak. TOKİ’de ikamet eden ve Gölbaşı’nın sorunlarına çözüm getirebilmek için birçok girişimde bulunan Aktay, Gölbaşı’nda sevilen ve sayılan bir isim. TOKİ sakinlerinin isteği ve desteğiyle AK Parti’den meclis üyesi aday adayı olan ve 18 Şubat’ta açıklanan aday listelerinde 7. sırada kendisine yer bulan Aktay, Gölbaşı siyasetinde aktif rol oynayacak.

AKTAY VARSA HİZMET VAR

TOKİ’nin sorunlarını yakından bilen ve takip eden Aktay, bu sorunların çözüme ulaşması noktasında elini taşın altına koydu. Dinamik, çalışkan, güler yüzlü ve istikrarlı kişiliği ile bilenen Mehmet Aktay, Gölbaşı’nın çehresini değiştiren TOKİ’nin sorunlarını bildiğini dile getirerek, “TOKİ Gölbaşı’na çok ayrı bir değer kattı. Böyle bir yerleşim alanı elbette hizmet anlamında da geri kalmamalı. Ben de TOKİ de ikamet ediyorum. Yaşanan sorunları da yakinen biliyorum. Bu sorunlara çözüm getirmek, yetkili mercilere iletmek de bizim boynumuzun borcudur. İnşallah yeni dönemde Toki yöneticileri ve sakinleri ile yapacağımız istişareler neticesinde bu sorunlara hep birlikte çözüm getireceğiz” şeklinde konuştu.

TOKİ GÖLBAŞI, AK PARTİ’NİN PROJESİDİR

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Aktay, TOKİ’nin bir AK Parti projesi olduğunun altını çizerek, “Gölbaşı TOKİ AK Parti’nin projesidir ve AK Parti hükümeti tarafından yapılmıştır. Gölbaşı Belediyesi şuanda rutin hizmetleri yerine getiriyor. TOKİ’de hizmete sunulan otobüs seferleri de AK Parti tarafından gerçekleştirilmiştir. AK Parti Belediye meclis üyelerimiz bu seferlere onay vermiştir. Yolların açılması, Pazar yerinin yapılması gibi hizmetler AK Partinin hizmetleridir. Bu hizmetlerin başkaları tarafından üstlenilmesi doğru değildir” şeklinde konuştu.

TOKİ HİZMETE DOYACAK

AK Parti İlçe Teşkilatı yönetimde bulunduğu süre içerisinde İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve yönetimi ile birlikte hareket ederek TOKİ’nin sorunlarını yetkili mercilere ileten ve çözüm arayan Aktay, şuana kadar Ak Parti İlçe Teşkilatı’na ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin TOKİ’ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı da teşekkür ederek, “AK Parti Teşkilatımızın ve Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları neticesinde TOKİ birçok hizmete kavuştu. Otobüs seferlerinin başlaması, Pazar yeri ve parkın yapılması, TEDAŞ yolunun açılması bu hizmetlerden en önemlileri. İlçe Başkanımız sayın Osman Karaaslan ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımız ile birlikte bu sorunlar çözüme kavuştu. Yeni dönemde de TOKİ hizmet almaya ve gelişmeye devam edecek. Bu anlamda TOKİ’ye hizmet akışını sağlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek’e, AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Osman Karaslan’a, Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimize ve yönetimde bulunan tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2014, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER