Tek Yol CHP

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ercan Şimşek 30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan Aday adaylığını resmen açıkladı.

Tek Yol CHP
HABER: ÇİĞDEM ŞİRİN...
 
CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ercan Şimşek 30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan Aday adaylığını resmen açıkladı.

CHP’nin Gölbaşı’nda ismi geçen en güçlü adaylarından biri olan Şimşek, yaptığı aday adaylık açıklamasında hem hükümete hem de Gölbaşı’nda ki mevcut yönetime yüklendi.

42 YILDIR GÖLBAŞILIYIM

Şimşek konuşmasına 42 yıldır Gölbaşı’nda yaşadığını belirterek, ailesinin ve çocuklarının da Gölbaşı’nda yaşaması için mücadele ettiğini vurguladı.

‘Hiçbir zaman Gölbaşı’ndan başka bir yerde oturmayı düşünmedim’ diyen Şimşek, “Gölbaşı coğrafi ve stratejik konumu nedeniyle son derece potansiyeli olan bir yer. Bu potansiyel nedeniyle Gölbaşı’nın nüfusu gün geçtikçe daha fazla artmakta ve canlılık kazandırmakta. Bu Gölbaşı için avantaj ama eğer biz uyguladığımız imar planlarıyla, sosyal donatılarla ve çağdaş yönetim şekilleri ile bu nüfusu karşılamazsak bu nüfus Gölbaşı’nı yutar. Biz bunun farkındayız. Gölbaşı için en önemli tehlike budur.  2009 da meclis üyesi oldum 2010 yılında da ilçe başkanı seçildim. Bu görevler bana bu sorunları daha iyi görememe daha da önemlisi yöneticilerin bu sorunlara nasıl yaklaştığını görmeme neden oldu. Son 4 yılda ne 74 parselde ne örencikte ne de merkezde imar sorunun çözülememiştir. Bunların önünün açılması gerekiyor” dedi.

TEK YOL CHP

Konuşmasında Gölbaşı’nın temel sorunlarına da değinen Şimşek, yerel yönetime yüklenerek, “Gölbaşı’nın yönetsel sorunları var. Mevcut yönetim 2009’da Gölbaşı’nı hep birlikte yöneteceğiz’ dediler. Bu sloganla seçim kazandılar. Biz zannettik ki hep birlikte dedikleri Gölbaşı halkı. Ama sonradan uygulamada gördük ki bu hep birlikte dedikleri amcaoğullarından ve yakın çevresinden oluşuyormuş.  Şeffaf olacağız dediler. Şeffaflığı sadece Büyükşehir Belediyesi’ne uyguladılar. Gölbaşı’nın topraklarında rantları istedikleri gibi paylaşabilsinler diye. Sonuç olarak şeffaflık, demokratik yönetim, temiz bir çevre deniyorsa adres tabii ki sosyal demokrat belediyeciliktir. Bu formül de bizi CHP’nden başka hiçbir yere götürmez. İşte tüm bu gerçekleri halkımıza daha iyi anlatabilmek için, umudu kırılmış hor görülmüş kesimlerin umudu olabilmek için sosyal yaşamıyla, yönetim şekli ile daha çağdaş bir Gölbaşı için ister merkezi yönetim olsun ister Gölbaşı Belediyesi olsun seçim kampanyalarını kirli yürütenlere karşı temiz bir ekip kurup projemizle yüreğimizle halkın gücünü de arkamıza alarak seçimleri alabilmek için 3.5 yıldır onurla taşıdığım ilçe başkanlığı görevimden istifa edip Gölbaşı Belediye Başkanlığı aday adayı olduğumu tüm dostlarıma ve kamuoyuna duyurmak istiyorum” dedi. Şimşek konuşmasının sonunda kendisine destek olan ve yalnız bırakamayan herkese teşekkür etti.

Şimşek yaptığı açıklamada Viyadük ve ulaşım sorununa da değinerek, yapılan uygulamaların doğru olmadığının altını çizdi.

EREN VE ÖKMEN’DEN DESTEK

Park Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa katılım oldukça yoğun olurken, Belediye eski Başkanı Erdal Eren’in ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in danışmanı Özgün Ökmen’in programda yer alması dikkatlerden kaçmadı. Eren ve Ökmen Şimşek’e konuşmasının ardından  hayırlı olsun temennisinde bulundular.

HER YÖREDEN DESTEK...
HELAL OLSUN BAŞKAN

Şimşek’in aday adaylığı ile ilgili yaptığı programa katılan CHP’liler Şimşek’e ‘Helal olsun başkan’ diyerek destek verdi. Park Düğün Salonunu dolduran CHP'liler salona sığmadı. Beklenenin üstünde bir kalabalık ile aday adaylığını açıklayan Şimşek, adeta 'gümbür gümbür' geliyorum dedirtti.











Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2013, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER