Oyaca'ya yakışır Kültür Merkezi

Gölbaşı Belediyesi'nin her mahalleye kültür merkezi projesi kapsamında yapımı tamamlanan Oyaca Kültür Merkezi yoğun bir katılımla açılışı gerşekleştirildi.

Oyaca'ya yakışır Kültür Merkezi
 Gölbaşı Belediyesi'nin her mahalleye kültür merkezi projesi kapsamında yapımı tamamlanan Oyaca Kültür Merkezi yoğun bir katılımla açılışı gerşekleştirildi. Açılış dolayısıyla Gölbaşı Belediyesi tarafından Oyaca'da yaklaşık 2000 kişinin katıldığı bir de toplu iftar yemeği verildi.

MAHALLELERE PRESTİJ 

Kültür merkezlerinin mahallelere büyük bir prestij kazandırdığını ifade eden Başkan Yakup Odabaşı, "Söz verdiğimiz kültür merkezlerinden birisinin daha hizmete açılmasının mutluluğu içindeyim. Kültür merkezleri, Gölbaşılı vatandaşlarımıza çok yönlü olarak hizmet verecek. Oyaca'da açılışını yaptığımız kültür merkezimiz iki katlı olarak inşa ediledi. Kültür merkezinde muhtarlık bürolarının yanı sıra çok amaçlı salon, mutfak ve lavabolar yer alıyor. Vatandaşlarımızı bu merkezler sayesinde cenazelerinde, bayramlarında, düğünlerinde, nişanlarında ve kısacası özel günlerinde kullanabilecekleri kapalı ve sıcak mekânlara kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışını yaptığımız kültür merkezi, Oyacalı hemşehrilerimize ve Gölbaşımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

MUHTEŞEM HİZMET

Ankara’ya 50 Gölbaşı’na 30 km uzaklıkta olan Oyaca mahallesine yapılan kültür merkezi’nin açılışında Başkan Yakup Odabaşı’na Oyaca halkı adeta yoğun katılımıyla teşekkür etti. Oyaca Kültür Merkezi açılışı ve toplu iftar programında konuşan Odabaşı, “Gölbaşı’nın her yerine hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda söz verdiğimiz gibi her mahalleye yapımını tamamladığımız ve devam eden Kültür merkezlerimizin bir örneğinide Oyaca’ya yaptık. Oyaca’ya hizmetimiz bununla da sınırlı kalmadı. Büyükşehir’in yapması gereken bir çok hizmeti Oyaca halkı’na biz getirdik. Asfaltlarını yeniledik, her ihtiyaçlarında yanlarında olduk”diyerek konuştu.

Oyaca mahallesindeki açılış ve iftar programına, MHP’nin ilahiyat kökenli Ankara Milletvekili Mustafa Erdem, İl Başkan yadımcısı Bülent Varal, İl muhasip’i Rüştü Biçer, İl Yönetim kurulu üyesi Abdurrahman Gümüş, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri, Bir çok Mahalle Muhtarı, Kır-Der Başkanı Nevzat Dulkadir, Çorumlular Dernek Başkanı Osman Ulunç ve oyacalı vatandaşlar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2013, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER