Tek kelime etmedi

Aksakal'ın eleştirilerine cevap veren Odabaşı, söz konusu yerel basın olunca tek kelime etmedi.

HABER: ÇİĞDEM ŞİRİN

MHP Meclis Üyesi Kadir Yanık Aksakal’ın yapılan gezilerle ilgili eleştirilerine cevap vererek, “Birleşik Arap Emirliklerine gittiğimizi herkes biliyor. Bizim oraya gitmemizdeki amaç, oradaki binalara bakıp, imar durumuna göre eski belediye binasının bulunduğu yere bir plan yapılmasıydı. Bununla ilgili de bir plan çalışması yapılıyor. Tamamlandığı zamanda bu paylaşılacak” dedi. 

AKLA MANTIĞA UYGUN DEĞİL

Cephe yenilemesi ile ilgili mecliste iki defa karar alındığını ifade eden Yanık, “Bunun sebebi de şu. Ne belediyemiz zarar görsün ne de vatandaşlarımıza bir yük çıkaralım. Bunun için de şartlı bağış dedik.  Bunun hala neden yapılmadığının sorgulanmasını akla mantığa uygun görmedim. Amacınız üzüm yemek değil de bağcıyı dövmekse onu bilemem” dedi.

YEREL GAZETELERE DE BAKILDI

Aksakal’ın yerel gazeteler ile ilgili eleştirisine de cevap vererek Yanık, “Şenlik alanında sadece ulusal gazetelere değil, yerel gazetelere de bakıldı. Yerel gazete varken ulusal gazeteye bakılmasın mı? Bu festival adı üstünde Uluslararası bir festival. Keşke diğer ülkelerden de gelse gazete dağıtılsa. Bundan mutlu olmamız lazım” dedi.

 

İDARENİN KARARI

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, da Aksakal’ın eleştirilerine yanıt verdi. Odabaşı, zaman zaman meclis üyeleri ile birlikte yurt içi veya yurt dışı gezileri yapabileceklerini vurgulayarak, “ Bu gezilerin  sebepleri vardır. Zamanı geldiğinde bunlar sunulur. Ne zaman ne yapılacağına idare kendi karar verir” dedi.

CEPHE YENİLEME İHALESİ YAPILDI

Cephe yenileme çalışmaları ile ilgili de açıklamada bulunan Odabaşı, “Cephe ihalesi yapıldı. Komisyon kararını tebliğ etti. Bunun yasal süreci var. Yasal süreci bekliyoruz. İtiraz olmazsa cephe yenilmemize başlıyoruz. Gerekli adım atıldı. Çevre bakanlığımızdan 500 bin taahhüt aldık. Yardım yapıldıkça müteahhide ödenecek. Her şey açık seçik” şeklinde konuştu.

YEREL BASINI ES GEÇTİ

Aksakal’ın şenlikte yerel basının desteklenmemesi eleştirilerine Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’ndan cevap gelmedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2012, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER