'Mahallede şenlik var'

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Şubat ayında Gölbaşı’na yaptığı ziyarette de panayır için gelen yoğun isteğe ilişkin verdiği sözü tuttu ve panayır, bu yıl ilk kez Gölbaşı’nda yer alan Örencik TOKİ Konutlarına kurulacak.

'Mahallede şenlik var'
Yaz tatilini Ankara’da geçiren çocuklar ve aileleri düşünülerek, bu yıl Büyükşehir Belediyesi tarafından onuncusu düzenlenen   “Mahallede Şenlik Var” panayırı, yaz akşamlarında kurulduğu her yere hareketlilik kazandırıyor.

Kurulduğu mahalleye renk katan panayırlar, ücretsiz eğlence imkanıyla da büyük ilgi görüyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Şubat ayında Gölbaşı’na yaptığı ziyarette de panayır için gelen yoğun isteğe ilişkin verdiği sözü tuttu ve panayır, bu yıl ilk kez Gölbaşı’nda yer alan Örencik TOKİ Konutlarına kurulacak. Eymir Mahallesi Park Eymir TOKİ Konutları’nda yer alan Adem Bilhan Uysal İlköğretim Okulu bahçesine yarın yerleştirilecek panayır alanı, heyecanla bekleyen binlerce çocuğa 5 gün boyunca geç saatlere kadar, güvenlikli bir ortamda eğlenme imkanı sunacak.
Panayırlarda sahne alan sürpriz sanatçılar, sevilen parçalarla 4 gün boyunca bölgede muhteşem bir eğlence yaşatıyor.
     
ÇOCUKLARIN EN BÜYÜK EĞLENCESİ
Her yıl kendini geliştirip, sürprizlerini artıran panayırlarda; çocukların vazgeçilmezi olan oyun grupları yine minik ziyaretçilerini ağırlıyor. Midilli atlar, trenler, akülü arabalar, şişme oyuncaklar ile pek çok lunapark oyuncağının yer aldığı panayır alanındaki sahne gösterileri ile akrobasi ve muhteşem sirk grubu izleyenleri heyecanlandırıyor.
Çocuklara yönelik tiyatro gösterileri eğlenceyi artırırken, kent merkezindeki mahalle ve semtleri gezen panayır bunun yanı sıra Büyükşehir sınırlarına dahil olan ilçe ve mahallelere de taşınıyor.
Başkentliler ücretsiz yararlandığı “Mahallede Şenlik Var” panayırları 20 Temmuz’dan itibaren Ramazan ayı boyunca Gençlik Parkı içinde oluşturulacak “Ramazan Eğlenceleri” alanına kurulacak.

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2012, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER