Şenlik onlarla şenlendi

Gölbaşı’nda Okul Öncesi Eğitim Şenliği programı gerçekleştirildi.

Şenlik onlarla şenlendi

Gölbaşı’nda Okul Öncesi Eğitim Şenliği programı gerçekleştirildi. Gölbaşı Kaymakamlığı önünde başlayan programda minik öğrenciler Kaymakamlık önünden Mevlana Parkı’nda ki Şenlik alanına ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyerek şarkılar söylediler.

Gölbaşı’nda ilk defa bu şekliyle gerçekleştirilen etkinliklerde öğrencilere velilileri de eşlik etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen Şenliğe Türkay Sanat Merkezi de animasyon grupları ile katkı sağlayarak renk kattı.

AMAÇ FARKINDALIK OLUŞTURMAK

Okul Öncesi Eğitim Şenliği programında açılış konuşmasını yapan İlçe Milli eğitim Şube Müdürü İrfan Özüdoğru, okul öncesi eğitimin farkındalığını oluşturmak ve Okul Öncesinde ki okullaşma oranını artırmak amacıyla bu şenliklerin düzenlediğini belirterek, okullaşma oranlarının her yıl artarak devam etmesini hedeflediklerini kaydetti.

VELİLERİMİZİ TEŞVİK EDİYORUZ

Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin de yaptığı konuşmasında, şenlikte emeği geçen herkese teşekkür ederek,  Okul öncesi eğitimin önemine değinerek, “Bizler hep genç nüfusumuzla övünüyoruz. Gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirirsek devlet olarak o kadar güçlü oluruz. Her şeyin başı eğitim. Eğitimin başında da Okul Öncesi’nin çok büyük önemi var. Bizler velilerimizde bu farkındalığı oluşturmak adına bu şenliklerimizi düzenliyoruz. Çocuklarımızın ana sınıfına gitmesi için velilerimizi teşvik ediyoruz” dedi.

TÜRKAY SNAT MERKEZİ’NE TEŞEKKÜR

Zengin sözlerinin sonunda katılımcılara teşekkür ederek, İlçe Milli Eğitimin Müdürlüğü’nün organizasyonlarında yer alan Cihan Türkay’ın kurduğu Türkay Sanat Merkezi ekibine ayrıca teşekkür etti

KAYMAKAM ZENGİN EBRU YAPTI

Yapılan konuşmaların ardından Nesibe Aydın Okulları tarafından halk oyunları gösterisi sergilendi. Beğeniyle izlenen halk oyunu gösterilerinin sonunda katılımcılar kurulan stantları gezerek minik öğrencilerle ve velileri ile sohbet ettiler. Kaymakam Raşit Zengin Mevlana Parkı’nda açılan stantta Ebru yaptı.

Mevlana Parkı’nda kurulan stantlarda resim yapan minik öğrenciler doyasıya eğlenirken, veliler de çocuklarının mutluluklarına ortak oldu.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2012, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER