Odabaşı muhtarlarla buluştu

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Haymana yolu çevresinde bulunan 21 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

Odabaşı muhtarlarla buluştu

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Haymana yolu çevresinde bulunan 21 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Haymana yolu çevresinde bulunan 21 mahalle muhtarı ile bir araya geldi. Gölbaşı Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezindeki yemekli toplantıda muhtarlar ile biraraya gelen Başkan Odabaşı, “Muhtarlarımızı birarada görmek beni çok mutlu etti” dedi. Toplantıya Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Belediye Meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

YAPILAN HİZMETLERİ ANLATTI

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, muhtarlarla buluşmasında Gölbaşı Belediyesi’nin 3 yılda yapmış olduğu hizmetleri anlattı.

Başkan Odabaşı yaptığı konuşmada; göreve geldiğinde Gölbaşı Belediyesi’ne bağlı mahalle sayısının 41 köyün bağlanması ile birlikte 47’ye çıktığını ifade ederek şunları söyledi:

“Mahalle sayımızın artışı Belediyemize daha fazla yük getirdi. Ama biz Gölbaşı Belediyesi olarak tüm mahallelerimizi Gölbaşı ailesi bilerek her yere eşit ve zamanında hizmet getirdik. Bu zamana kadar hiç hizmet almamış köylerimize büyük hizmetler verdik. Köylerimizi köy konumundan kurtarıp mahalle konumuna geçirmek için tüm mezarlıklarına ve merkezlerine kilitli parke taşları döşedik. Her mahalleye kültür evi projesini hızla devam ettirdik.

Gölbaşı Belediyesi olarak her zaman en uzaktaki mahallemize bile yardım elimizi uzatarak imdadına yetiştik. Gölbaşı Belediyesi her zaman için mahalle halkının yanında olarak onlara en iyi hizmeti sunmaya devam edecek.”

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Gölbaşılı muhtarlar da toplantıda mahallelerine en iyi hizmeti aldıklarını belirterek; “Gölbaşı Belediyesi mahallerimize yapmış olduğu yeni hizmetler ile çok güzel çalışmalar yaptı. Mezarlıklarda bizleri çamurdan kurtardı. Kültür merkezleri sayesinde toplu organizasyonlarımızı rahat yapabiliyoruz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

Gölbaşı Belediyesi Basın Bürosu

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2012, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER