Melih Gökçek'ten Özkök'e düello daveti

Melih Gökçek, yazısında kendisini eleştiren Ertuğrul Özkök'ü düelloya davet etti.

Melih Gökçek'ten Özkök'e düello daveti

ENSONHABER.com / ÖZEL HABER Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kürtaj ile ilgili yapmış olduğu açıklama sosyal medyada da geniş yankı buldu. Başbakan Erdoğan'ın kürtaj ile ilgili sözlerine hak verenler kadar karşı çıkanlarda oldu. 

OLAY NASIL GELİŞTİ?

Bu konu ile en çok ses getiren tartışma Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Gizem Suyolcu isimli twitter kullanıcısı arasında yaşandı. Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök pazartesi günü kaleme aldığı yazıda bu konuyu ele aldı. Özkök 'Yoksa sen kürtaj mı yaptırdın' başlıklı yazısında Melih Gökçek'in tutumunu eleştirdi.

GÖKÇEK'TEN ÖZKÖK'E DÜELLO DAVETİ

Bu yazı sonrası Melih Gökçek Hürriyet yazarına attığı mail'de meydan okurarak canlı yayında hesaplaşmaya çağırdı. Gökçek attığı mail'de: "Hayali birçok manşet atan kişiden alışkanlıklarından vazgeçmesini beklemek zaten beklenemezdi. Şimdi size bir teklif. Gel yazdıklarını istediğin Tv'de yüzyüze tartışalım. Ama kalıbımı basarım korkar ve gelemezsin" diyerek Ertuğrul Özkök'e meydan okudu.

Melih Gökçek'in Ertuğrul Özkök'e attığı o e-mail'i ENSONHABER yayınlıyor.

İşte o mail (büyük hali için tıklayınız);

 

ÖZKÖK YAZISINDA NE DEMİŞTİ?

"Yoksa sen kürtaj mı yaptırdın."

Kimse bize bu sorunun masum bir merakla sorulduğunu söylemeye kalkmasın. En aptalımız bile, o cümlenin manasının "Yoksa siz hafifmeşrep misiniz" demek olduğunu bilecek kadar tanıyoruz birbirimizi. Bu mantıkla, kürtaj veya sezaryen konusunda aykırı fikirler söyleyerek "haddini aşacak" bir kadını bekleyen akıbet bellidir: Önce alnınıza, ima yoluyla "fahişe" etiketi, yapıştırılır.

Kürtaj yaptırıp yaptırmadığınız sorulur.

Maazallah yaptırmışsanız, sonunuz daha da berbat olabilir.

Kendinizi bir anda, Uludere olayı üzerinden KCK suçluları arasında bulabilirsiniz.

İleri demokrasinin en ileri mevzii bu mu olmalı?

En Son Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2012, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER