Rıdvan Güngör başvurusunu yaptı

İYİ Parti'de 31 Mart 2019'da gerçekleştirilecek mahalli idareler seçiminde yerel seçim meclis üyesi aday adaylığı müracaatları alınmaya devem ediliyor.

Rıdvan Güngör başvurusunu yaptı

BBP Eski Ankara İl Başkan Yardımcısı ve 26 dönem BBP İzmir m.vekili adayı Rıdvan Güngör, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için İyi Partiden meclis üyeliği aday adaylığına başvuru yaptı.

Yaklaşık 200 kişilik bir grupla İyi Parti Gölbaşı Seçim Merkezine gelerek Meclis üyesi aday adaylığı müracatını gerçekleştiren Güngör , Gölbaşı’na ve halka hizmet etmenin önemine vurgu yaptı.


Seçildiği takdirde belediye başkanı ile birlikte Gölbaşı’nı hak ettiği yere getirmek için var güçleri ile çalışacaklarını belirten Rıdvan Güngör, “ Çıktığım bu yolda beni her zaman destekleyen aileme, beni burada yalnız bırakmayan tüm Gölbaşı’lı dostlarıma, Belediye Başkan Adayımız Sayın Mahmut Aksoy’a, ilçe başkanımız Mehmet Öztürk’e ve İlçe yönetimimize teşekkür ediyorum. Bizimkisi bir seçim yarışından ziyade bir hizmet yarışıdır. Gölbaşı ve Gölbaşı halkına hizmet etmek için çıktığımız bu yolda Rabbim bizi utandırmasın” dedi.

İyi Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk ise meclis üyeliği başvurusunda bulunan Rıdvan Güngör’e meclis üyesi aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Rıdvan Güngör Kimdir?

1977 yılı ankara doğumlu, Gölbaşı Bahçelievler Mh. İkamet etmekte olan güngör İlk orta ve lise öğrenimi Ankara’da tamamladı. Vatani görevini 1997 yılında Van’da yapan Güngör aktif siyasi hayatına 2002 yılında Merhum Lider Muhsin Yazıcıoğlunun kurduğu BBP’nde başladı. 18 Yıllık siyasi hayatında BBP partisinin çeşitli kademelerinde görev aldı.

Rıdvan Güngür’ün Aldığı Görevler

• BBP Ankara İl Başkan Yardıcılığı

• 2014 yerel seçimlerinde BBP Meclis üyesi adaylığı

• 26. Dönem BBP İzmir M.vekili adayı

ve son olarak 2019 Yerel Seçimlerinde İyi Parti Gölbaşı Belediye Meclis üyeliği Aday Adaylığı müracatında bulundu.

1-001.jpg2-001.jpg3-001.jpg4-001.jpg

5-001.jpg6-001.jpg

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2019, 01:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER