Ziya Selçuk Gölbaşı'nda!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Gölbaşı’nda Kronos Otel’de Orhan Sarıtaş tarafından düzenlenen Altı yüzden fazla muhtar ve STK temsilcisinin katıldığı programa katıldı.

Ziya Selçuk Gölbaşı'nda!

 Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Gölbaşı’nda muhtar ve STK temsilcileri ile bir araya geldi.

Programa Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, Cumhur İttifakının MHP’nin adayı Ramazan Şimşek, muhtarlar,  sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplantıda konuşan Selçuk, bu topraklarda doğmuş biri olarak Ankara’yı hiç yalnız bırakmadığını söyledi.

Selçuk “Bu toprakların çocuğu olarak, Gölbaşı’nda Emirler Köyünde doğmuş büyümüş bir evladınız olarak buradayım. Hiç irtibatımızı kesmeden bu topraklarda, bu coğrafya da bulunduk hala da bulunuyoruz.  Bize Amerika'dan da, Avrupa'dan da, İstanbul'dan da çok teklifler geldi öğretim üyesi olarak profesör olarak gelin buralarda çalışın diye ama Ankara'yı hiçbir zaman bırakmadık. Burada bulunup buraya hizmet etmeyi büyük bir gaye edindik" ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı ile ilgilide konuşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, şunları söyledi.

"Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Devlet Bahçeli'nin altına imza attığı bir iş var bir proje var. Nedir bu proje Cumhur İttifakı'nın Gölbaşı'nda bir adayı var. Bu imza atıldıktan sonra nokta konulmuştur. Nokta konulduktan sonra konuşulmaz. Herkes üstüne düşeni yapar vazifesini görür ve Türkiye'nin büyük fotoğrafına dünyanın büyük fotoğrafına bakar büyük çerçeveye bakar ve bu manada bu topraklarda bulunmanın zorluğunu hisseder. Bu coğrafyanın jeopolitiğinin ne kadar zor olduğunu, emperyalistlerin Türkiye'nin boğazını nasıl sıktığını ve neler yapmaya çalıştıklarını hepimiz gün gün hafta hafta ay ay görüyoruz. Bizim burada bulunmamızın bir gayesi var. Safları daha da sıklaştırmak birlikte kol kola el ele girmek."

Toplantıda konuşan Cumhur İttifakı Adayı Ramazan Şimşek Gölbaşı sevdalısı olduğu vurgusunu yaparak şöyle konuştu;

“Gölbaşı’nı çok iyi bilen, tanıyan siyaseti de yakından takip eden tecrübeli, bölgeye sahip, her şeyi bilen, adım atmadık yer bırakmayan bir kardeşiniz olarak karşınıza geldim. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin takdiri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühü ile Cumhur İttifakı Gölbaşı adayı olarak görevlendirildik” dedi.

Şimşek konuşmasının sonunda şunları kaydetti; “İşimiz, sorumluluğumuz zor, omuzlarımızda çok büyük yükler var bunu biliyoruz. 1965 yılında kurulan bir belde belediyesi iken bugüne kadar görev yapan, emek veren herkese teşekkür ederim. Fatih Ağabeyimiz de birçok proje getirdi Gölbaşı’na, hizmetleri de çoktur. Kendisinin her zaman yanındayız. Bir olalım, iri olalım, biz olalım Allahın izni ile 31 Martta hep birlikte kaldığımız yerden devam edelim” diyerek birlik mesajı verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2019, 22:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER