Mahmut Aksoy, ziyaretlerini sürdürüyor

Millet İttifakının İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Mahmut Aksoy, ziyaretlerini sürdürüyor
 Millet İttifakının İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan’ı ve kaymakamlık personelini ziyaret eden Aksoy, Park Eymir Yapı Konutları sakinleri ile de bir araya geldi.

Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan’ı makamında ziyaret eden Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, Bilgihan’a projeleri hakkında bilgi verdi ve Gölbaşı ile ilgili düşüncülerini aktararak, artan nüfusa paralel olarak Gölbaşı’nın yeteri kadar gelişme sağlayamadığını ve bu eksikliklerin artık girilmesi gerektiğini dile getirdi.

Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, nazik ziyaretlerinden dolayı Mahmut Aksoy’’a teşekkür ederek, başarılar diledi. Aksoy ve beraberindeki heyet, kaymakamlık personelini de ziyaret ederek, iyi çalışmalar temennisinde bulundu.

“Park Eymir’in sorunu bizim sorunumuzdur”

Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy, Park Eymir Yapı Konutları sakinleri de bir araya geldi. Park Eymir Yapı Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Aygün Ünlü başkanlığında Park Eymir Toplu Yapı Konutları sakinlerinin sorunları dinleyen Aksoy, çözüm önerilerine ilişkin fikir alışverişinde de bulundu. “Yaşanan sorunlar bizim de sorunumuzdur” diyen Aksoy, bu problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağının sözünü verdi.


Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2019, 01:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER