Oyunları MHP bozacak

MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından Akalın Hall Şato Bonbon Tesisleri’nde iftar yemeği verildi.

Oyunları MHP bozacak
 Ramazan ayı nedeniyle verilen iftar yemekleri siyasete de renk getirdi. Yerel seçim atmosferinin yaşandığı şu günlerde partiler tarafından verilen iftar yemekleri birçok siyasi ismi de bir araya getiriyor.

Yerel seçimler öncesinde parti politikalarını anlatmak, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunmak adına en önemli buluşma noktalarından olan iftar yemeklerinin bir adresi de MHP İlçe Teşkilatı oldu.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından Akalın Hall Şato Bonbon Tesisleri’nde iftar yemeği verildi.

İftara MHP Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Karakaya, Sadir Durmaz, MYK Üyeleri İbrahim Çiftçi ile Selçuk Coşkun, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, MHP Belediye Başkan Aday adayı Necati Koçak’ın yanı sıra çok sayıda ülkücünün yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

Katılımın yoğun olduğu iftar yemeğinde davetlileri ile bir bir ilgilenen MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, yaptığı konuşmasında da birlik ve beraberlik mesajları verdi.

“OYUNLARI MHP BOZACAK”

Aksoy konuşmasında, “Ramazan ayı, birlik ve beraberlik ayıdır. Bu mübarek ayda, iktidarlarını sürdürebilmek için birlik ve beraberliğimizi bozmak, komşuyu komşusuna düşman etmek isteyenlerin oyunlarını bozacak olan Milliyetçi Hareket Partisi’dir.

Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen bir anlayışa sahiptir. Hayasızca partimize saldıranların anlayamadıkları şudur: Bizim için önemli olan makamlar, koltuklar değil davamızdır. Bu davada önemli olan, bize verilen görev bittiğinde dava arkadaşlarımızın yüzüne adımız değil, alnımız ak olarak bakabilmektir. Cenabı Allah bir sonraki Ramazan ayında üç hilalin yine dalgalandığı Gölbaşımızda beraber olmayı nasip etsin” diye konuştu.

Aksoy’un konuşmasının ardından Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın gerçekleştirmiş olduğu projeler slayt gösterisi ile vatandaşlara aktarılırken, Odabaşı da slayt gösterisi ile Gölbaşılılara seslendi.

Oruçların açılmasının ardından Başkan Odabaşı ve İlçe Başkanı Mahmut Aksoy vatandaşları bir bir uğurladılar.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2013, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER