Ne Hali Varsa Görsün

Mansur Yavaş'la ilgili sorulara da cevap veren MHP lideri Devlet Bahçeli, "İlgi alanımızdan çıkmış şahsiyet, neyaparsa yapsın, isterse aday olsun" yanıtını verdi.

Ne Hali Varsa Görsün
 Ankara kulislerinde yerel seçimlerin en dikkat çeken ismi olarak gösterilen Mansur Yavaş'la ilgili sorulara da cevap veren MHP lideri Devlet Bahçeli, "İlgi alanımızdan çıkmış şahsiyet, ne yaparsa yapsın, isterse aday olsun" yanıtını verdi. Bahçeli, MHP'nin büyükşehir belediye başkan adaylarını diğer partilerden önce Ramazan Bayramı'nın hemen ardından açıklayacaklarını belirtti. Adayların bölge bölge gruplar halinde açıklamayı planladıklarını belirten Bahçeli, "Mesela Ege'de 'beşi bir yerde' yapacağız. Beş ili bir programda açıklayacağız. Akdeniz'de yine bir kaç ili birden açıklayacak. Zamanı iyi kullanacağız"dedi.
Mansur Yavaş, 29 Mart 2009 tarihinde yapılan olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday oldu. Ancak %27 oy alarak rakipleri İbrahim Melih Gökçek ve Murat Karayalçın'ın ardından üçüncü sırada seçimi tamamladı.

MANSUR YAVAŞ NE YAPARSA YAPSIN

CHP'nin MHP'nin eski adayı Mansur Yavaş'la Ankara Büyükşehir adaylığı içintemasta olduğu sorularına Bahçeli, "İlgi alanımızdan çıkmış şahsiyet, neyaparsa yapsın, isterse aday olsun" yanıtını verdi. Bahçeli, MHP'nin büyükşehir belediye başkan adaylarını diğer partilerden önce Ramazan Bayramı'nın hemen ardından açıklayacaklarını belirtti. Adayların bölge bölge gruplar halinde açıklamayı planladıklarını belirten Bahçeli, "Mesela Ege'de 'beşi bir yerde' yapacağız. Beş ili bir programda açıklayacağız. Akdeniz'de yine bir kaç ili birden açıklayacak. Zamanı iyi kullanacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2013, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER