Ölüm yolu kana susadı

Gölbaşı Toki Örencik Konutlarında 'Ölüm Yolu' olarak nitelendirilen karayolu yeni bir trafik kazasına daha neden oldu.

Ölüm yolu kana susadı
 Gölbaşı Toki Örencik Konutlarında 'Ölüm Yolu' olarak nitelendirilen karayolu yeni bir trafik kazasına daha neden oldu. Olay yerine gelen vatandaşlar, yanlış uygulamalara tepki gösterdiler. Yolun bir an önce düzeltilmesi gerektiğini ifade eden vatandaşlar, isyan etti.

Toki yolunda son zamanlarda meydana gelen trafik kazaları tedirgin etmeye devam ediyor. Kış aylarının gelmesiyle birlikte kayganlaşan zemin ve kötü hava şartlarına, keskin virajlarda eklenince trafik kazalarının sayısı gittikçe artıyor.

Sabah saatlerinde meydana gelen kazada 45 HB 6649 plakalı otomobilin sürücüsü Özge Karamanoğlu ölümden döndü. Sert virajı fark edemeyen Özge Karamanoğlu, arabasıyla takla attı, sonra da elektrik direğine çarptı. Kazayı ufak yaralarla atlatan Özge Karamanoğlu'nun hastaneye kaldırıldı.

 TOKİ sakinleri, TOKİ yolunda sürekli meydana gelen kazalara karşı çözüm bulunmasını isteyerek, "Bu yolda trafik canavarının önüne geçilemiyor? Bu noktada bugüne kadar çok sayıda kaza oldu ve olmaya da devam ediyor. Bu noktanın güvenli hale getirilmesi için TOKİ yolundaki sert virajların ortadan kaldırılması ve orta refüjün ışıklandırılması gerekiyor. Bu noktanın güvenli hale getirilmesi için birçok ailenin ağlaması mı gerekiyor? Ölüm yolu burada, yetkililer nerede?" şeklinde tepkilerini dile getirdi.

Gölbaşı Son Gaste

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2013, 19:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER