Behsat Aydemir 'HACI' oldu...

Denetim Komisyonu üyelerinin belirlendiği meclis toplantısında AK Partili Belediye Meclis Üyesi Behsat Aydemir'in ismini bazı meclis üyeleri oylama kağıda Hacı Behsat Aydemir olarak yazdı.

Behsat Aydemir 'HACI' oldu...
Gölbaşı Belediye Meclisi’nin 2013 yılında gerçekleştirdiği ilk toplantısında Belediyenin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetiminin yapılması için “Denetim Komisyonu”nda görev alacak meclis üyeleri için seçim yapıldı.

HABER: ÇİĞDEM ŞİRİN

Yapılan gizli oylama sonucunda MHP’den, Nizamettin Çakır 22, Adnan Koçak 23, Ahmet Çelebi 21, AK Parti’den Behsat Aydemir ve Engin Çelik de 24 oyla denetim komisyonuna seçildi.

Gizli oylama ile yapılan seçimlerde en dikkat çeken ayrıntı ise AK Parti Belediye Meclis Üyesi Behsat Aydemir’in ismini Hacı Behsat Aydemir olarak yazılması oldu.

MHP’li Hacı Kadir Yıldırım’ın da oylama listesinde isminin yer aldığı görülürken, okunan iki oylamada Behsat Aydemir’in isminin önüne Hacı ibaresinin konulması şaşkınlık yarattı. Yapılan oylamada Behsat Aydemir Gölbaşı Belediye Meclis üyelerinin 22’sinin oyunu alarak denetim komisyonunda yer aldı. 

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2013, 21:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER