Karaaslan gazetecileri unutmadı

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan Gölbaşı yerel basınının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kahvaltılı basın toplantısında bir araya gelerek kutladı.

Karaaslan gazetecileri unutmadı
AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan Gölbaşı yerel basınının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kahvaltılı basın toplantısında bir araya gelerek kutladı.

Karaaslan basının, halkın bilgilendirilmesi ve toplumun aydınlatılmasında önemli bir rol oynadığını belirtirken, “Basın çalışanlarının, çoğu zaman zor şartlar altında çok önemli bir kamu görevi yürüttüklerine dikkat çekti.

Karaaslan basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Halkı bilgilendirme, haber verme, eğitme ve halk adına denetim yapma gibi son derece önemli görevler yürüten gazeteciler, farklı kesimlerin sorunlarının ve fikirlerinin tartışılmasına de zemin oluşturmaktadırlar. Halkın sorunlarını dile getiren ve bunların çözüme kavuşturulması noktasında takipçisi olan basın mensuplarının, çok daha iyi şartlarda görev yapması hepimizin ortak temennisidir. İleri demokrasi hedefini gerçekleştirmek için büyük çaba gösteren ülkemizde, demokrasinin tüm kurumlarıyla yerleşmesi açısından da basınımıza önemli görevler düşmektedir. Bu duygularla tüm basın emekçilerimizin, gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Karşılıklı görüş alış verişi ve sohbet çerçevesinde geçen toplantı, kahvaltı ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2013, 00:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER