Adayımız Yakup Odabaşı....

MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy yaptığı basın açıklamasında "MHP camiasının Gölbaşı’mızda bir tek adayı vardır, o da teşkilatımızın göstereceği isimdir. Teşkilatımızın teveccühü ve kararı da sayın Belediye Başkanımız Yakup Odabaşı’ndan yanadır" dedi.

Adayımız Yakup Odabaşı....
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, teşkilatı üzerine artan senaryo haberler üzerine bir basın açıklaması yaptı.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy’un yazılı basın açıklaması şöyle:

“Yazılan senaryo haberler, yerel ve genel iktidarın tek alternatifi, Türk milletinin büyük umudu Milliyetçi Hareket Partisi’nin içine yönelik bir operasyondur. Milliyetçi Hareket’in başarıları birileri tarafından sabote edilmek istenmektedir.

Masa başında yapılan haberlerle kimi sivil toplum kuruluşlarının adı verilmeden haber senaryolaştıranlar, bu operasyon ve sabotajın açık örneğidir.

Milliyetçi Hareket’i bilenler belediye başkanlığı tercihinde hangi temayüllerin uygulandığını çok iyi bilirler. Teşkilatımızın Gölbaşı’nda Belediye Başkan adayı şu anda da yarın da, Gölbaşı’mızın ufkunu genişleten sayın Yakup Odabaşı’dır.

Partimizin MYK üyesi olan hemşehrimiz sayın Selçuk Coşkun’un bu senaryo haberde isminin kullanılmak istenmesi de hem partimizi hem de Ülkücü camiayı rencide etmiştir.

Bir yerlerdeki karışıklıkları gizlemek adına Milliyetçi Hareket Partisi’ni diline dolayanlar dün olduğu gibi bugün de hayal kırıklığına uğrayacaklardır.

Bir kere daha vurgulamak istiyorum; MHP camiasının Gölbaşı’mızda bir tek adayı vardır, o da teşkilatımızın göstereceği isimdir. Teşkilatımızın teveccühü ve kararı da sayın Belediye Başkanımız Yakup Odabaşı’ndan yanadır.

Saygıdeğer kamuoyuna duyurulur.”

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2013, 21:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER