Odabaşı günlüğü

Gölbaşı'nda neler oluyor..Belediye neler yapıyor?

Odabaşı günlüğü
Başkan Odabaşı’nın Gölbaşı turu
 Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ziyaret ettiği kahvehanelerde ve taksi duraklarında vatandaşlarla sohbet etti, sorun dinledi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ziyaret ettiği kahvehaneler ile taksi duraklarında esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.
Başkan Yakup Odabaşı, Gölbaşı turunun ilk durağı taksi durağında taksici esnafı ile buluştu. Taksici esnafı Başkan Odabaşı’na sorunlarını aktardı. Taksi esnafı olarak zor bir görevi ifa ettiklerini belirten taksiciler, kendilerini ziyaret eden Başkan Odabaşı’na teşekkür ettiler. Odabaşı da, Gölbaşı esnafı ile el ele sorunları aştıklarını belirtti. Odabaşı, taksiciliğin insanların canını emanet ettiği ender mesleklerden biri olduğuna dikkat çekti.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı taksicilerle sohbetinin ardından bir kahvehaneye giderek vatandaşlarla sohbet etti ve ikram edilen çayı içti. Burada da dert dinleyip sohbet eden Başkan Odabaşı, zaman zaman çıktığı ziyaret trafiğinin yararlı olduğunu söyledi.
“SORUNLARIN TAKİPÇİSİYİZ”
Başkan Odabaşı, Gölbaşı’nda değişimi sağlayacak projelere devam ederken vatandaşların sorunlarının da takipçisi olduklarını belirterek, ziyaretlerdeki amaçlarının vatandaşlarla yüz yüze gelip sorunları dinlemek ve bunları çözmek olduğunu kaydetti.

Başkan Odabaşı, sağlık sektörü ile biraraya geldi
Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı’nda sağlık sektöründe hizmet veren eczacı ve medikalci kuruluşların temsilcileri ile kahvaltılı toplantıda buluştu.
Sağlık sektöründe hizmet veren eczacı ve medikalciler, Gölbaşı Belediyesi Mogan Aile Çay Bahçesinde Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın katılımıyla kahvaltılı toplantıda buluştu. Başkan Odabaşı, kahvaltıda göreve başladığından bu yana belediye olarak yaptıkları hizmetlerini anlattı. Odabaşı, Gölbaşı’nın bu yılki projelerle yeni bir vizyon alacağını açıkladı.
“GÖLBAŞI BİZİM İÇİN DEĞERLİ”
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı “Gölbaşı bizim için çok değerlidir. Göreve geldiğimiz günden itibaren Gölbaşı için en iyisi neyse onu yapmak için çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Gölbaşı’na en verimli hizmeti vermek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Odabaşı daha sonra sağlık sektörü temsilcilerinin sorunlarını dinledi, görüş ve önerilerini aldı.
Kahvaltıya gelen sağlıkçılar, Başkan Odabaşı’na “İlk defa sizlerin sayesinde kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldik. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler.

Gölbaşı'nda gökyüzü uçurtmalar ile renklendi
Gölbaşı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak TOKİ Eymir Konutları’nda düzenlenen uçurtma şenliği, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.
Gölbaşı Belediyesi ve Park Eymir Sakinleri Derneği tarafından düzenlenen uçurtma şenliğine Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, PESDER Yönetimi, Belediye Meclis üyeleri, Gölbaşı Ülkü Ocağı Başkanı Ersin Pehlivan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
ÇOÇUKLARDAN BAŞKANA TEŞEKKÜR
Başkan Odabaşı uçurtma şenliği alanına giderek çocukların mutlu anını paylaştı. Çocuklar, Başkan Odabaşı’na teşekkür etmeyi unutmadılar.
Uçurtma şenliğinde çocuklara uçurtma, dondurma ve su belediye tarafından ücretsiz olarak verildi. Şenlik boyunca animasyonlar ve ve oyunlar ile çocuklar doyasıya eğlendiler.
BİRİNCİYE KUPASINI BAŞKAN VERDİ
Bu arada geleneksel uçurtma şenliğinde düzenlenen yarışmada birinci olan Ali ihsan Yüksel’e ödülünü Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı verdi.

Şehidin ismi ölümsüzleşti
TEK Lojmanlarında Şehit Başkomiser Mehmet Fethi Akyüz Parkı’nı hizmete açan Belediye başkanı Yakup Odabaşı parka ait tabela önünde şehit annesinin duygu dolu konuşması ile birlikte gözyaşlarına hakim olamadı…

Ülkemizi bölmek isteyen anarşistlerin karşısında, vatanlarını korumak için canlarını ortaya koyan aziz şehitleri rahmetle yad eden Odabaşı: “Hainler yıllardır ülkemizin birliği üzerinde  hesap yapan güçlerden aldıkları emirleri yerine getirmeye çalışıyorlar ancak onların bu hain planları, şehit başkomserimiz gibi nice vatan evladının göğsünü siper etmesi sayesinde amacına ulaşamıyor. Buradan aziz dava arkadaşlarımız şehitlerimizi rahmetle anıyorum.” şeklinde konuştu…

Bu duygu dolu anları açılışa katılan yüzlerce Gölbaşılı da paylaşırken, hain terör örgütü ve yandaşlarına besledikleri öfke ile bayraklaşan şehitlerimizin gururu yüzlerindeki ifadelerden anlaşılıyordu…


Gölbaşı Belediyesi Basın Bürosu

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2012, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER