Mogan’da oltalar en büyük sazan için atıldı

10.’su kutlanan Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği’nin üçüncü gününde amatör balıkçılar Mogan’da oltalarını en büyük sazanı yakalayıp ödülü kazanmak için attılar.

Mogan’da oltalar en büyük sazan için atıldı
 10. Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği’nin üçüncü gününde amatör balıkçılar, Mogan’da oltalarını en büyük sazanı yakalayıp ödülü kazanmak için attılar.

Sabah ezanı ile birlikte oltalarını alan Gölbaşılı balıkçılar, saat 11.00’e kadar süren yarışmada heyecanla en büyük sazan balığını yakalamaya çalıştılar. Renkli görüntülerin oluştuğu balık tutma yarışına ilgi büyük oldu.

En büyük balık yakalama ve en çok balık yakalama kategorilerinde düzenlen yarışmada, en büyük balık yarışmasında Mehmet Yılmaz birinci, Aydın Okman ikinci ve Sadettin Öztürk de üçüncü oldu. En çok balık yakalama kategorisinde ise birinciliği Aydın Okman, ikinciliği Yiğit koç ve üçüncülüğü de Özcan Otman elde etti.

KUPALAR BAŞKAN ODABAŞI’NDAN

Yarışmada dereceye girenlere kupa ve ödülleri, festival alanında Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı tarafından verildi. Kupa törenine  AYHAK Avcılık ve Yaban Hayatı Koruma Konfederasyonu (AYHAK) Başkanı Kamil Üçbaş, Gölbaşı Genç Avcılar Derneği yöneticilerinin katıldığı ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, kazananları tebrik ederek; kupalarını ve ödüllerini verdi.

SAZANLAR YENİDEN SUYA ATILDI

Bu arada yarışmanın ardından canlı olan sazan balıklar yeniden Mogan’a bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2013, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER