Halk koşusunda buluştular

Gölbaşı 10. Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği’ne hazırlanırken düzenlenecek halk koşusunun heyecanı başladı.

Halk koşusunda buluştular
 10. Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği’nde Gölbaşılılar, şenliğin son günü düzenlenen halk koşusunda buluştular. Gölbaşı Belediyesi’nin düzenlediği şenlik etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen koşu, Vilayetler Evi önünden başladı ve Atatürk Sahil Parkı’nın girişinde sona erdi. Herkese açık olarak gerçekleştirilen hak koşusuna Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, belediye meclis üyeleri ve belediye bürokratları da katıldı.

ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN ODABAŞI VERDİ

Geniş bir katılımın olduğu halk koşusunda ödül töreni Atatürk Sahil Parkı’ndaki Beyaz Sahne’de düzenlendi. Halk koşusunda dereceye girenlere ödüllerini Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı verdi.

Erkekler kategorisinde Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın da katıldığı ve en genç ve en yaşlı katılımcıların da unutulmadığı yarışma renkli karelere sahne oldu.

SÜRPRİZ ÖDÜL SEVİNDİRDİ

Erkeklerde birinciliği Rıdvan Alper Afacan, ikinciliği Hasan Deniz Kaya, üçüncülüğü de Murat Gültekin elde etti. Halk Koşusu kadınlar kategorisinde ise Selda Ören birinci, Nurgül Aslaner ikinci, Defne Doğan da üçüncü oldu.

47’si kadın 120 katılımcının olduğu halk koşusunun birincilerine birer yıllık, ikincilerine 6 aylık, üçüncülerine de 3 aylık Rauf Denktaş Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi sınırsız üyelik ödülü verildi. Ayrıca ilk 10’a giren katılımcılar da 1 aylık sınırsız üyelik hakkı verildi.

EN GENÇ VE EN YAŞLI KATILIMCILAR

Yarışmanın en genç bayan katılımcısı 8 yaşındaki küçük Şevval Şenbay olurken, en genç erkek katılımcı 7 yaşındaki Hakan Göktaş;

en yaşlı erkek katılımcısı da 66 yaşındaki Abdülcabbar Aydoğmuş oldu.

Katılan her yarışmacıya madalya ve hediyeler armağan edildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2013, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER