Gölbaşı Şelalesi açılıyor

TEK yolu üzerinde yaptırılan ve 3 kademeden oluşan 18 metre yüksekliğindeki Gölbaşı Şelalesi’nde inşaat çalışmalarını tamamladı.

Gölbaşı Şelalesi açılıyor

Ankara'nın cazibe merkezi ilçelerinden Gölbaşı'nda yeni bir proje daha tamamlanarak hizmete açılıyor. Gölbaşı Belediyesi’nin TEK yolu üzerindeki ilçenin en güzel yerlerinden biri olan alana yaptırdığı 3 kademeden oluşan 18 metre yüksekliğindeki Gölbaşı Şelalesi’nde inşaat çalışmalarını tamamladı ve açılış için gün sayılmaya başlandı.

Gölbaşı Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre inşaatı tamamlanan şelalenin 2416 m2 alan üzerine 1150 m2 yapısal alanı bulunuyor. Şelale çevresinde, su ve ışık oyunları, büyük su havuzu ve doğal kayalardan oluşan bir kaya bahçesi, kaya bahçesinin önünde de dinlenme ve fotoğraf çektirme alanları ile iki adet otopark bulunuyor. Şelale çevresini 1266m2 yeşil alan, 1 çeşitli cins ve boylarda ağaç ile bitki süslüyor.

AÇILIŞ 27 EYLÜL CUMA GÜNÜ

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı; ilçeyi her geçen gün daha da yaşanabilir bir kent yapabilmek için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti. Odabaşı, “Gölbaşı’mızı cazibe merkezi yapabilmek için çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Gölbaşı TEK Yoluna yatıracağımız ve ilçemize girerken büyüleyici güzelliği ile herkesi karşılayacak Gölbaşı Şelalemizin açılışını 27 Eylül Cuma günü yapacağız. Şelalemizin Gölbaşı’mıza hayırlı olmasını diliyorum. İlçemiz, projelerimizle değişimi yaşamaya devam edecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2013, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER