Galatasaray yönetiminden GSTV'ye talimat!

Galatasaray yönetiminin, geçtiğimiz pazar gecesi GSTV'ye haber göndererek, Fatih Terim'le ilgili hiçbir klip, haber ya da yorumun yayınlanmaması talimatını verdiği ortaya çıktı.

Galatasaray yönetiminden GSTV'ye talimat!

Fatih Terim’in biletinin kesilmesinin ardından, satranç hamleleriyle geçilen süreçte yaşanan ilginç gelişmeler bir bir ortaya çıkmaya başladı.  
 
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın, geçtiğimiz pazar gecesi kurmaylarına talimat verdiği, bu vesileyle kulübün televizyonu GSTV’ye haber gönderildiği öğrenildi. Haberin içeriği ise çarpıcı bir başka talimattan ibaretti. Buna göre GSTV’den, artık Fatih Terim’le ilgili hiçbir klip, olumlu ya da olumsuz haber veya yorumun yayınlanmaması istendi. Kanal personeli bu talep karşısında şaşkına dönerken, tecrübeli teknik adamın bu talimattan kısa sürede haberi oldu. 

Karardan 1 gün önce yüz yüze görüşme


Beşiktaş derbisinin ardından Ünal Aysal’ın sadece oyuncuları kutlaması, 1 gün sonra da GSTV’deki yayın yasağı, Terim için kaderinin belirlenmesine kısa süre kaldığını gösteriyordu. Nitekim ertesi gün, yani yönetim kurulu toplantısından 1 gün önce, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, hocayla yüz yüze bir görüşme gerçekleştirdi.  
 
Burada yönetimin düşüncesi Terim’e üstü kapalı olarak iletildi. Sonraki gün başkanın hocaya 48 saat süre verdiğini belirten sözleriyle de artık ipler kopma noktasına geldi ve son yönetim kurulu toplantısında nihai karar verildi.

KAYNAK:İNTERNETHABER

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2013, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER