MİTİNG GİBİ DEĞİL! MİTİNG…

Ak Parti 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Bey Balta, seçim bürosu açılışını yüzlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirdi.

MİTİNG GİBİ DEĞİL! MİTİNG…
 Ak Parti 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Bey Balta, seçim bürosu açılışını yüzlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirdi. 

MİTİNG GİBİ DEĞİL! MİTİNG…

Murat Bey Balta ile yıllarca çalışma yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in de katıldığı açılış töreninde, Murat Bey Balta’nın destekçileri ve Ak Parti’li yüzlerce kişi Ak davaya gönül verdiklerini en iyi şekilde gösterdiler. Kalabalığın yoğun olduğu açılış töreni sonrası ‘Miting gibi değil, miting’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosu açılışında ilk konuşmayı yapan Murat Bey Balta, heyecan yüklü konuşmasında Allah yolunda çalışmak için makam ve mevki gütmeden bu yola çıktığına vurgu yaparak, tüm hayatında olduğu gibi 5 yıllık Belediye Meclis Üyeliği hayatında da Allah’ın rızasını kazanmak için mücadele edeceğine değindi.

DÜRÜST ADAM YAKUP ODABAŞI’NA AĞIR ELEŞTİRİ

Seçim bürosu açılışında konuşma yapan Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, 14 gün sonra Gölbaşı Belediyesi’nin önünde yapılacak kutlama için seçmenlerin tam desteğini istediği konuşmasında, mevcut Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın ‘Dürüst Adam’ kisvesi altında yaptığı icraatları gün yüzüne çıkarttı.

Osman Karaaslan, ‘Dürüst Adam olarak kendini lanse eden Yakup Odabaşı, gariban işçiye 900 TL, kendi yeğenine ise bu miktarın üç katı maaş veriyor. Oğlunu Etimesgut Belediyesi’nde işe başlatıp işe gitmeden maaş aldırıyor’ şeklinde konuştu. Osman Kaaraslan ayrıca Yakup Odabaşı’nın 54 mahalleden sadece Tulumtaş’a tanıdığı ayrıcalığı, 50’den fazla akrabasını işe almasını gündemine alarak ‘İşte Odabaşı’nın dürüstlük anlayışı bu’ dedi.

AK PARTİYE DESTEKLER DEVAM EDİYOR

Murat Bey Balta’nın seçim bürosu açılışında otobüsün üstüne çıkan üç isim Ak Parti’ye ve Fatih Duruay’a desteklerinin tam olduğunu ifade ettiler. Karslı ve Ağrı’lı hemşehrileri tarafından sevilen Emirhan Kara, Faruk Hayat ve Zeki Karslı Ak Parti’ye olan desteklerini yüzlerce kişinin önünde açıkladılar.

YERİNE GETİRMEDİKLERİ SÖZLERİ İKİNCİ KEZ VERİYORLAR

Açılışta konuşma yapan Fatih Duruay ise 2009 yılında verilen sözlerin yerine getirilmediğini ve aynı sözlerin birkez daha verildiğine değinerek, ‘Konya yolu sorununu 2009’da çözecek dediler şimdi de diyorlar, toplu konut için 2009’da söz verdiler bu seçimlerde aynı sözü yeniden veriyorlar’ dedi.
Yakup Odabaşı’nın 5 yılda Gölbaşı’na çok şey kaybettirdiğini söyleyen Duruay, ‘Gölbaşı’nın ilerlemesi için büyük düşünmek lazım. Kaldırım yapmakla, çöp toplamakla Gölbaşı büyümez. Gölbaşı’nın büyümesi için büyük düşünmek lazım’ ifadelerini kullanarak 54 dev projeden kısaca bahsetti.

BÜYÜKŞEHİR ADAYLARININ RESMİNİ ASMAYA UTANIYORLAR

Bazı siyasi partilerin genel başkanlarının ve büyükşehir adaylarının resmini asmaktan utanç duyduklarını söyleyen Ak Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay, ‘Biz Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile gurur duyuyoruz’ dedi.

HÜSEYİN ÇELİK’İN GÖLBAŞI SEVDASI

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Milli Eğitim Bakanlığı döneminde yakın mesai arkadaşı olan Murat Bey Balta hakkındaki düşüncelerini anlatarak başladığı konuşmasında kendisinin de Gölbaşılı olduğunu belirtti. Yavrucak’ta evi olduğunu söyleyen Hüseyin Çelik’in Van Depremi’nin ardından anne ve babasının TOKİ konutlarında yaşadığını açıkladı.

17 ARALIK MUHALEFETİN DEĞİRMENİNE SU TAŞIDI

12 senedir gecesini gündüzüne katarak Türkiye’nin geleceği için çalışan Recep Tayyip Erdoğan’ın yıpratılmak istendiğini söyleyen ve 17 Aralık operasyonu ile muhalefetin değirmenine su taşındığını dile getiren Hüseyin Çelik, ‘bunların bir projesi yok. 17 Aralık Operasyonu olmasa idi meydanlarda konuşacakları bir konuda yoktu’ dedi.

 

Ak Parti’nin kuruluş yıllarını ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Siirt’te iptal olan seçimler ile ‘İlahi Adaletin’ tecelli etmesi ile 59. Hükümetin başbakanı olduğu günleri anlatan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Fatih Duruay’a, Murat Bey Balta’ya ve Osman Karaaslan’a desteğinin tam olduğunu söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER