Kapım Açık Demeye Gerek Yok

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof Dr. Mevlüt Karakaya, Sivil Toplum Örgütleri ve Muhtarlara bir araya geldi. Yemekli toplantı gerçekleşirken Mevlüt Karakaya seçimler için de konuşarak Ankara’yı ve Gölbaşı’nı değerlendirdi.

Kapım Açık Demeye Gerek Yok
 MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof Dr. Mevlüt Karakaya, Sivil Toplum Örgütleri ve Muhtarlara bir araya geldi. Yemekli toplantı gerçekleşirken  Mevlüt Karakaya seçimler için de konuşarak Ankara’yı ve Gölbaşı’nı değerlendirdi. 

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı  katılımlarından dolayı teşekkürlerini ileterek ve Gölbaşı adına yapılmış olunan çalışmalardan kısaca bahsetti. Odabaşı ‘’ Bizim işimiz sizlerin yaşam koşullarını rahatlatmaktır.Sizlerin işinizi kolaylaştırmaktır.. Bu işin bir fiziki birde manevi boyutu var. Belediyemizin imkanları doğrultusunda hizmet etmeye çalıştık. Bir çok projemizi tanıttık ve gerçekleştirdik halende uygulamalar yapıyoruz. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde dönüp baktığımızda pek çok hizmetin halkımıza ulaştığını gördük. Halkımızın ve muhtarlarımızın memnuniyetini gördük. Şenlikler ile Gölbaşı’nı ve güzelliklerini Ülkemize, Ankaralılara tanıttık..  ‘’ şeklinde konuşarak sözü Mevlüt Karakaya’ya bıraktı. 

Ankara’ya talibiz 

Karakaya  katılımcılara teşekkür ederek ‘’ Burada çok güzide bir topluluk var aslında Gölbaşı burada. Ankara’ya talibiz. Partim Sayın Genel Başkanımın teveccühü ile kamuoyuna takdim edildim. Ankara Büyükşehir yasasıyla birlikte alanı çok daha genişledi.  Son zamanlardaki gelişmeleri benim sizlere anlatmaya da  ihtiyaç duymuyorum hepiniz bizim kadar takip ediyorsunuz. 30 Büyükşehir oluştu 16 tanesi vardı 14 tane iade edildi sınırlar iç sınırlarından taşındı. Biz parti olarak Büyükşehir’e karşı bir duruşumuz olmadı asla olması da mümkün değil. Tüm kırsalında büyükşehir içerisinde dahil edilerek oralardaki kimlik tanınmasında ve bunalım ortaya çıkarmasına karşı çıktık köy mü mahalle mi? Üretim açısından bakıldığında 27 vergiyle tanıştığında üretime yönelik sorunlar çıktığında bunu birde 30 büyükşehirde düşündüğümüzde hakikaten ciddi sorunlarla karşı karşıya olacağımızı bilmemiz lazım.’’ Şeklinde konuştu. 

‘’Gölbaşı’nın önemli bir etki alanına sahip olduğuna inandığım sizlerden desteklerinizi Ankara adına Gölbaşı adına bekliyorum. ‘’ şeklinde konuşan Mevlüt Karakaya Gölbaşı ve Ankara için önemli projelerin olduğunu bildirdi. 

Birileri Rant Olarak Görüp… 

Ankara Büyükşehir Belediyesinin bütçe ve kaynaklar açısından bakıldığında devasa bir durumda olduğunu bildirerek ‘’ Ankara çok zengin bir şehir, değerine ekonomik olarak değerine değer katan bir ülke. Birleri rant olarak görüp bir taraflara yönlendirip peşkeş çekebilir ancak Ankara’nın geliri bir bu kadar daha Ankara’yı geliştirmeye yeter artar bile. ‘’ diyerek devam etti.  Ankara büyük, Ankara’nın geliri çok ancak Ankara’nın gelirinin çarçur edildiğini hepiniz biliyorsunuz. Bu gün Ankara’nın imar planı yok, Ankara’nın açık alan park mastır planı yok bunlar olmazsa 20 yıl sonrasının ne olacağı  bugün açık bir şekilde açıklanmazsa bazı bilgileri birileri bilir birilerine servis ederse kimileri de şanslı olur. Ben Ankara’da dürüst, doğru çalışmayı ve Ankara’nın gelirini Ankarılarla paylaşmayı yeğlerim. Eğer öyle olsaydı bu gün Ankara’nın parkı yeşil olanı olurdu, Bu gün ki trafik sorunu olmazdı, yapılaşma olarak çarpık bir düzene düşmezdi.’’ Dedi. 

Gölbaşı Bizim İçin bir Hazine 

Karakaya Gölbaşı’nın artı yönlerinden bahsederek Gölbaşı’nın hazine olduğunu ve burayla ilgili projelerinin odluğunu ifade etti. Burada bizim Tek rakibimiz rakip olarakta görmüyorum Ankaralıların  bize vermiş olduğu güç ve destekler Melih Gökçek’tir. Yapmış olduğu 20 yılda mutlaka iyi şeylerde vardır. Kendisine teşekkür ediyoruz. ‘’ dedi. 

Ankara’ya Ankaralılara verecek bir şeyi kalmamıştır 

 Artık bundan sonra Ankara’ya Ankaralılara verecek bir şey kalmamıştır. Faydası tükenmiştir. Gölbaşı benim memleketim. Ben sizden biriyim Gölbaşı’nda yaşayan biriyim. Kazandıktan sonra kapım açık demeye gerek yok o kapı benim değil o kapı Gölbaşı’ nın kapısı’’ dedi.
Kaynak: Aktif Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2013, 20:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER