Cinbir'den Hastane'ye uyarı...

HASVAK'taki olumsuzluk Cinbir'in gözünden kaçmadı

Cinbir'den Hastane'ye uyarı...
 Göreve geldiği günden bugüne kadar bir çok kesimini takdirini toplayan Kaymakam Şevket Cinbir, Gölbaşılıların kamu kurumlarından daha iyi hizmet alabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. 
Gölbaşı'nın tek Devlet hastesi HASVAK'ta uzun zamandır yaşanan sıkıntılar Kaymakam Cinbir'in de gözünden kaçmadı. 
Gölbaşı Kaymakamı Şevket Cinbir, HASVAK Devlet Hastanesi’nde gördüğü bazı olumsuzluklar nedeniyle hastane yönetimini uyardı.

Edinilen bilgilere göre; geçtiğimiz gün sabaha karşı babasını tedavisi için ACİL SERVİS’e götüren Kaymakam Şevket Cinbir, Acil Servis’te bazı olumsuzluklarla karşılaştı. Kaymakam olduğunu görevlilere söylemeyen Cinbir, Acil Servis’te yaşanan olumsuzlukları gözlemledi. Cinbir, mesainin başlamasıyla birlikte, Acil Servis’te yaşanan olumsuzlukları Başhekim Nurullah Soyhan’a ileterek bu tür sorunların bir daha yaşanmaması gerektiğini bildirdi.

GÖLBAŞI HALKI HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

Kaymakam Cinbir, yaptığı açıklamada yaşadığı olumsuz görüntüler nedeniyle üzüldüğünü ifade ederken “ Halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor. HASVAK’ta gözlemlediğim sorunları hastane yöneticilerine  ilettim. Kısa sürede eminim ki, bu tür olumsuz görüntülere bir daha rastlamayız. Çünkü doktorlarımıza güveniyorum. Bu konunun bizzat takipçisi olacağım. Ben Gölbaşı kaymakamıyım ve Gölbaşı'nda vatandaşlara sunulan kamu hizmetlerinin en iyi şekilde yürütülmesini sağlamakta benim görevim. Gölbaşı halkı her şeyin en iyisine layıktır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2013, 18:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER