Nerede o eski seçimler....

A.Adayları seçim kampanyası görsün…

Haber: Çiğdem Şirin..



Gölbaşı’nda yerel seçimlere aylar kala Gölbaşı Belediye Başkanlığı yarışına giren adaylar vatandaşa kendilerini anlatabilmek için kapı kapı, esnaf esnaf geziyor.

CHP ve MHP adayını belirlerken AK Parti’de ise nefesler tutuldu. Henüz adayını açıklamayan AK Parti’nin bu yarışa kiminle gireceği belirsizliğini korurken ismi netleşen CHP ve MHP adayları ise seçim çalışmalarını hızlandırdı.

2014 yerel seçimlerine kilitlenen siyasilerin vaatleri ve projeleri gerek gazete manşetlerinde gerekse tanıtım afişlerinde yerini alıyor.

Her seçimde adaylar ya da A.adayları yapacaklarını anlatabilmek için ekipleri ile birlikte var gücüyle çalışmaya devam ederken biz biraz rotamızı geçmişe çevireceğiz.  

Geçmişte A.adaylarının yaptığı seçim kampanyaları ‘Ahhh eskiler Ahhh’ dedirtiyor. Kısıtlı teknoloji ve imkânlara rağmen A.Adaylarının yürüttü kampanyalar şimdiki çalışmalara taş çıkarıyor.

Gölbaşı’nda 2004 yılı yerel seçimlerinin favori partilerinden olan AK Parti’den Belediye Başkanlığına talip olan A.Adayı Ramazan Yılmaz’ın seçim kampanyası bugünkü A.Adaylarının seçim kampanyaları ve çalışmalarına bakıldığında ‘Helal olsun’ dedirtiyor. 

Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında kâh çocuklara simit dağıttı, kâh pazarda vatandaşa sebze. 7’den 70’e herkesimin kapısını çalan ve eşi ile birlikte ev ziyaretlerinde bulun Yılmaz o dönemlerin en etkili kampanya yürüten isimlerinden oldu. 

Her ne kadar aday gösterilmese de Yılmaz’ın seçim kampanyaları uzun süre konuşuldu. 

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2013, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER