İyi Parti seçim startını verdi

İyi Parti seçim startını verdi

İyi Parti seçim startını verdi
 İYİ Parti adayı Mahmut Aksoy seçim startını CHP’liler ile birlikte kendi mahallesi olan Hacı Muratlı’dan başlattı.

31 Mart yerel seçimlerinde Gölbaşı’nın İYİ Parti’ye bırakılmasının ardından Millet İttifakı’nın (İYİ Parti - CHP) adayı Mahmut Aksoy oldu. 
İlçe binası önünde kalabalık şekilde Hacı Muratlı’ya hareket eden İYİ Partiler burada büyük bir coşku ile karşılandı. 


Millet İttifakı’nın seçim startına İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve GİK Üyesi Hasan Seymen, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Avukat Berna Sukas, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral,  İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Yahya Yüzüak, İYİ Parti Ankara Kurucu İl Başkanı ve GİK Üyesi Mesut Özarslan, İYİ Parti GİK Üyesi Baha Cankut Sarıtaş, İYİ Parti Ankara ilçe Başkanları ve yöneticileri, CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Avukat İbrahim Karaca, İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk, CHP Gölbaşı Belediye Başkan A.Adayı Bülent Elikesik, Nuriye Atabey, CHP Gölbaşı İlçe yönetimi, İYİ Parti Gölbaşı İlçe yönetimi, muhtarlar, STK temsilcileri, ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Kurban kesimi ve duaların okunmasının ardından İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın bir konuşma gerçekleştirdi. Aydın konuşmasında şunları kaydetti;
Gölbaşı İYİ’yi hak ediyor. 
“Gölbaşı İYİ’yi hak ediyor. İYİ yönetilmeyi hak ediyor. Geride bıraktığımız kısa dönem içerisinde Gölbaşı’nın bu manada iyi yönetilmediğini hep beraber gördük ve şahit olduk. Burada dürüst bir insana ihtiyaç var. Dik duran, tertemiz her yönü ile güven veren bir isme ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Bu bakımdan aday olarak gösterdiğimiz Mahmut Aksoy kardeşimizin tüm bu özellikleri taşıdığını biliyoruz ve kendine de kefiliz. Allah kısmet ederse de 31 Mart akşamı O’nun belediye başkanı olduğuna hep beraber şahit olacağız” dedi

Zafere birlikte imza atacağız

Burada bir işbirliği yapıldı. Ortak olarak hareket ettiğimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte hep beraber bu zafere birlikte imza atacağız. Bu il genelinde de böyle olacak. Bir partinin zaferi olmayacak. Türkiye’nin geleceğini arayan, bunalmış, sıkışmış, hakları gasp edilmiş, despot bir iradenin altında inim inim inleyen milyonların ortak arzusunu yerine getireceğiz. Çünkü herkesin sindirildiği ve korkutulduğu böyle bir dönemde birilerinin inisiyatif alması gerekiyordu ve bu iş birliği bu anlamda bu anlayışın sonucunda ortaya çıkmıştır. Bu çöküşün sonunu hep birlikte inşa edeceğiz. Şunu açıkça söylemek isterim ki, yılgınlık yok. Hepimiz birbirimizi tanıyoruz. Nasıl çalıştığımızı hepiniz iyi biliyorsunuz. El ele vereceğiz, çalmadık kapı bırakmayacağız. Bire bir insanlara ulaşarak, Allah’ta inşallah nasip edecek ve hep birlikte bu zaferi kazanacağız.” Dedi. 

CHP ve İYİ Partililer kol kola

Seçim startı kapsamında gerçekleştirilen programda CHP’liler ve İYİ Partililer samimi pozlar verdi. Her iki parti bayraklarının da olduğu programda kol kola halaylar çekildi. 

‘Halk’tan Aksoy’a yoğun ilgi

Hacı Muratlı Mahallesi’nde gerçekleştirilen programda Millet İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunan davetliler, Aksoy’a çıktığı yolda başarılar diledi. Başkan Mahmut Aksoy, katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür ederek, “31 Mart’ta sandıktan zaferlere çıkacaklarını’ belirtti. 
Program davetlilere verilen ikramların ardından son buldu. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2019, 20:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER